Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

LATE PHASES (2014)


Γραμμένο από τον Eric Stolze ( UNDER THE BED ) και σκηνοθετημένο από τον Αργεντίνο Adrian Garcia Bogliano ( PENUMBRA , HERE COMES THE DEVIL , THE ABCs OF DEATH ) με λάτεξ ευαισθησίες παλιάς σχολής .
O Nick Damici ( AN AMERICAN CYBORG , MULBERRY ST. , STAKE LAND , WE ARE WHAT WE ARE ) είναι ο τυφλός βετεράνος του Βιετνάμ , Ambrose McKinley .
Ο υπερδραστήριος και πάντα στραβωμένος με όλους παραπληγικός που δεν δέχεται να τον νικήσει η κατάσταση του , καταλήγει για το καλό του στην πρότυπη κοινότητα περίθαλψης ηλικιωμένων Crescent Bay , η οποία έχει έκταση μικρής πόλης και βρίσκεται κοντά σε ένα δάσος .
Επιβιώνοντας την συνάντηση του με έναν άγριο "σκύλο" στην πρώτη του διανυκτέρευση , διαπιστώνει πως ήδη κάποιοι άλλοι συνταξιούχοι έχουν πέσει θύματα τέτοιων επιθέσεων - συνήθως κάθε φορά που έχει πανσέληνο !
Ο Ambrose θα καταλάβει πως κάτι άλλο συμβαίνει στην μικρή κοινότητα που ξεπερνάει τα όρια του μεταφυσικού τρόμου και με την ακοινώνητη αποφασιστικότητα που τον διακρίνει , θα κλιθεί να αντιμετωπίσει το αδηφάγο τέρας (το οποίο έχει φροντίσει να ξεπαστρέψει όλα τα κατοικίδια της περιοχής) .
Αρχίζει την προπόνηση , ετοιμάζει παγίδες μέσα και έξω από το σπίτι , αντί μπαστουνιού κουβαλάει μαζί του ένα φτυάρι και περιμένει υπομονετικά να περάσει ο μήνας ...
Η εξιλέωση για το εξάχρονο παιδάκι που είχε σκοτώσει στο Βιετνάμ (οι Βιετκόνγκ το είχαν ζώσει με εκρηκτικά και κάποιος έπρεπε να ρίξει) δεν αργεί να έρθει . Μόνος εναντίον όλων , ο Ambrose θα βάλει μια τελευταία φορά την στολή του και τα παράσημα του , θα ακονίσει το φτυάρι του και θα βγει να απολαύσει την πανσέληνο !
Ο Tom Noonan ( WOLFEN , ROBOCOP 2 , THE LAST ACTION HERO , THE HOUSE OF THE DEVIL , HELL ON WHEELS ) είναι ο Πατέρας Roger . Είναι ο μόνος που τα πάει καλά με τον Ambrose , μιας και οι υπόλοιποι τον φοβούνται . Κυριακή με Κυριακή , οι δύο άντρες κάθονται και τα λένε μετά από την λειτουργία , δημιουργώντας μια δυνατή φιλία που δεν θα οδηγήσει σε δυναμικό team-up ταλαίπωρων από την ζωή ηρώων .
Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ :
Ο Lance Guest ( HALLOWEEN II , THE LAST STARFIGHTER , JAWS: THE REVENGE , FLU BIRDS ) είναι ο James Griffin , ο λυκάνθρωπος . Φαίνεται έξτρα ευυπόληπτος και είναι θρήσκος σε μεσαιωνικό βαθμό , έχοντας φροντίσει να έχει το τέλειο κυνηγότοπο για τις μηνιαίες εξόδους του - είναι ο μοναδικός που είχε καταφέρει να σκοτώσει τον αρχικό λυκάνθρωπο που τρομοκρατούσε την περιοχή , παίρνοντας την θέση του μετά από τραυματισμό .
Ο πατέρας Roger προσπαθεί να τον βοηθήσει με την δύναμη της πίστης , αλλά δεν πιάνουν τα ροζάρια και οι προσευχές στην περίπτωση του . Με την παρουσία του Ambrose στα λημέρια του , ο Griffin νιώθει τον κλοιό να σφίγγει , οπότε ετοιμάζει κίνηση ματ δαγκώνοντας όσους περισσότερους μπορεί δημιουργώντας στρατό για την επερχόμενη πανσέληνο !

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.