Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

666: BEWARE THE END IS AT HAND (2007)


"This is the World of God . Believe it or leave it ... the End is at hand !"
 
O Πάστορας Keneth Okonkwo θέλει να σώσει τη ψυχή σου θες δε θες και σου παρουσιάζει ένα μεταφυσικό βιντεο-ψυχόδραμα (χωρισμένο σε 4 dvd) παραγωγής της Global Update Pictures , σχετικό με τον Εωσφόρο και την υπόγεια δράση του στην Αφρική !
1. Ο στρουμπουλός Διάολος ( Emeka Ani - φαντάσου κάτι σαν σατανικό μαύρο άγιο Βασίλη με φρύδια που ενώνονται με τα κέρατα τα οποία είναι κολημμένα στραβά στο κεφάλι του και μοιάζουν με όρθιους κουραμπιέδες , δερμάτινη κελεμπία με σηκωμένο γιακά και ένα τεράστιο λευκό Χ στο κούτελο ) θέλει να κατακτήσει ολόκληρη τη Γη και στρατολογεί κακομοίρηδες από διάφορα χωριά της Νιγηρίας για να πετύχει τον ανίερο σκοπό του !
Το κόντρα πλακέ αρχηγείο του Εωσφόρου βρίσκεται ακριβώς κάτω από μια εκκλησία !
Εκεί , περιτριγυρισμένος από γκομενάκια με κέρατα και ψηφιακές φωτιές του τρόμου , κάνει το κομμάτι του φωνάζοντας πως θέλει να κατακτήσει τον κόσμο !
Το κακό βέβαια υπάρχει ήδη στη γη και ο Εωσφόρος δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ για να εδραιώσει την κυριαρχία του πάνω στους ανθρώπους :
Αδίστακτοι δολοφόνοι απαγάγουν μια έγκυο γυναίκα και την πάνε σε μια οικοδομή !
Το (πλαστικό) μωρό της αφαιρείται αλα Cannibal Holocaust με αυτόματη καισαρική και μεταφέρεται μέσα σε πλαστική σακούλα και από τότε δεν το ξαναβλέπουμε !
Η κακία ξεχειλίζει ακόμη περισσότερο από 'δω και πέρα :
Σατανικός ιδιοκτήτης/ή ενοικιαστής σπιτιού από τσιμεντόλιθους και λαμαρίνες κάνει ψηφιακό ξόρκι στην είσοδο του μετά από καυγά με τον ενοικιαστή/ή τον ιδιοκτήτη (από τους διαλόγους δεν μπορεί να καταλάβει κανείς ποιος είναι ποιος) . Ο ενοικιαστής/'η ο ιδιοκτήτης σκουπίζει τα πόδια του όταν επιστρέφει από το μπάνιο του και πεθαίνει βγάζοντας αφρούς από το στόμα .
Τύπος με ροζ κελεμπία που είναι γνωστός λεφτάς με το όνομα "Αρχηγός" , δίνει πολλά λεφτά σε μια πόρνη για "άγριο" σεξ . Υπό την απειλή όπλου , την αναγκάζει να του γλύψει μια πυώδη πληγή που έχει στο πόδι ! Πεθαίνει και πάει στο βασίλειο του φεσο-σατανά .
Πίσω στη κόλαση , ο Εωσφόρος και η παρέα του διασκεδάζουν ρίχνοντας ταλαίπωρους μέσα στο αιώνιο μαρτύριο της ψηφιακής φωτιάς ...
Ο ηρωικός Πάστορας Keneth Okonkwo (ως Πάστορ Chucks) υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά στην περιοχή και προσεύχεται ασταμάτητα μέσα στο εκκεντρικό σκηνικό (και έξω από αυτό - στην αγορά , σε μπαρ όπου όλοι αδιαφορούν παραδειγματικά κτλ) που πλαισιώνει τον άμβωνα του (βλέπε φωτό) εξαπολύοντας ψηφιακές αστραπές στη κόλαση με την δύναμη της ημι-παρανοϊκής ρητορείας του !
Ο Εωσφόρος δεν πρόκειται να τον αφήσει έτσι όμως .
Μετά από εντολή , στέλνει έναν από τους υποτακτικούς του στη γη με σκοπό να γεννηθεί ως αντίχριστος και να προκαλέσει τον πανικό !
2. Κάπου εδώ ξεκινάει το δεύτερο μέρος της ιστορίας , με τον κολασμένο να επιστρέφει στη Γη ως μωρό και να αρχίζει να προκαλεί προβλήματα διαφόρων ειδών :
Ως μωρό σκοτώνει τη μάνα του και μια νοσοκόμα με το που γεννιέται .
8 χρόνια αργότερα , φορώντας τσίλικο μπλουζάκι Beckham-23 παρενοχλεί και πλακώνει μεγαλύτερους του . Σκοτώνει με πράσινες ακτίνες λέηζερ (με ZAP-άτη ηχητική υπόκρουση ηλεκτρονικού παιχνιδιού δεκαετίας '80) τον πατέρα του επειδή τόλμησε να τον απειλήσει με βίτσα μετά από αταξία .
Ο Πάστορας βέβαια όλα αυτά τα χρόνια προβληματίζεται στις προσευχές του και αποφασίζει να οργανώσει ιερή σταυροφορία μετά από σύντομη συζήτηση που είχε στο κεφάλι του με τον θεό .
Ακολουθεί ερωτική σκηνή με ομοφυλόφιλους . Επειδή είναι γνωστός ο σατανικός τρόπος ζωής όλων αυτών , ο ένας είναι ήδη κολασμένος με κέρατο και 666 στο κούτελο και την ώρα που αγκαλιάζονται κολλάει σατανισμό και τον άλλο .

Συνέχεια στην κατακραυγή αγωνίας έχει ένα λεσβιακό ζευγάρι . Στο δωμάτιο υπάρχουν ίχνη χρήσης μαριχουάνας και άδεια μπουκάλια αλκοόλ .
Ο Πάστορας περπατάει στις γειτονιές και προσπαθεί να σώσει όποιον θέλει να τον ακούσει .
Η μάχη μέχρις εσχάτων με τον μικρό κολασμένο δεν αργεί να έρθει . Ο Πάστορας πέρα από τη δύναμη της προσευχής , διαθέτει γλωσσολαλιά και μπάλες ενέργειας με αποτέλεσμα να βγει νικητής από την πρώτη τους συνάντηση (αλλά εξαντλημένος από όλη την ψηφιακή μάχη) !
3. Στο τρίτο μέρος της ιστορίας , κάνει την εμφάνιση του ο νέος Πάστορας , ο Λάζαρος ( Fred Ariko ) .
Ο μικρός κολασμένος είναι ακόμη εκεί έξω και συνεχίζει να μοιράζει πόνο και αγωνία στους ανθρώπους που τον συναντούν .
Ο Πάστορας μαζεύει τον μικρό από τον δρόμο , χωρίς να γνωρίζει την σατανική του φύση και τον βάζει μέσα στο σπίτι του για να τον φροντίσει .
Ο μικρός αποκαλύπτει σύντομα το αληθινό του πρόσωπο , καταλαμβάνοντας την γυναίκα του Πάστορα ! Η δαιμονισμένη γυναίκα καρυδώνει τον Λάζαρο με σκοινί . Πίστευα πως ο Λάζαρος θα είχε κι αυτός μυστικιστική ψηφιακή μάχη με τον μικρό , αλλά έπεσα έξω . Βγαίνοντας έξω από το σώμα της γυναίκας , την σκοτώνει με μπάλες ενέργειας . Στην επόμενη σκηνή κάτι εξαγριωμένοι δολοφόνοι παιδιών (του είδαμε και στην αρχή της ιστορίας με την έγκυο στην οικοδομή) ετοιμάζονται να μαχαιρώσουν τον μικρό αντίχριστο τελετουργικά πάνω σε μια αυτοσχέδια βάρκα (χωρίς να γνωρίζουν ποιος είναι) , αλλά εκείνος τους υποδέχεται στον σατανικό στρατό ευλογώντας τους με χέρι που αλλάζει χρώματα στο κούτελο .
Φεύγουν με ένα διακριτικό 666 που εξαφανίζεται σταδιακά (από το κούτελο - με τις ψυχές όμως τι γίνεται ;) !
Την ίδια στιγμή , ο σατανικός ομοφυλόφιλος συνεχίζει να διαφθείρει με σεξ και άλλους άντρες στον ανίερο τρόπο ζωής .
Ο μικρός μας φίλος την αράζει σε μπαρ , πίνοντας και καπνίζοντας (στ'αλήθεια - ο μικρός είναι ή εντελώς τελειωμένος , ή είναι ο τύπος που έπαιζε στο DIFF'RENT STROKES το 1978) .
Κάποιος θαμώνας του την λέει που είναι μικρός και κάνει τέτοια αίσχη δημόσια , αλλά δεν έχει καλή κατάληξη . Πεθαίνει μερικά λεπτά αργότερα , ενώ περπατάει προς το σπίτι του .
Ο μπόμπιρας τα ρίχνει σε 20χρονη , την οποία και κάνει δική του με σατανική πειθώ λέηζερ . Μετά από κάτι σικέ παθιασμένα αγκαλιάσματα πάνω σε κρεβάτι , το γκομενάκι αποκτά και αυτό ένα 666 στο κούτελο .
Ο μικρός κολασμένος μεταμορφώνεται στον μεσήλικα κολασμένο εαυτό του .
Γυναίκα ελεεί έναν ψευτο-ανάπηρο ο οποίος είναι πράκτορας του σατανά (όπως όλοι αυτοί οι τύποι που καβατζώνουν τα επιδόματα αναπηρίας) με αποτέλεσμα να γεμίσει σπυριά ! Ευαισθητοποιημένοι χριστιανοί που είδαν τι έγινε , βάζουν την γυναίκα να φιλήσει τον ανάπηρο . Με το φιλί , τηλεμεταφέρονται και οι δύο στην κόλαση , όπου ο Εωσφόρος και η παρέα του συνεχίζουν να γελάνε με την ψυχή τους ...
4. Στο τελευταίο μέρος της επικής ιστορίας είναι η μεγαλειώδης παρουσίαση ενός πυρακτωμένου κηρύγματος του Πάστορα Okonkwo ! Οικογένειες τζιπάτων μαζεύονται από όλη τη περιοχή για να τον δούνε από κοντά να την λέει στον Σατανά !
Οι προσευχές του Πάστορα συνεχίζονται και στο σπίτι του , παρέα με ολόκληρη την οικογένεια πιασμένοι χέρι-χέρι σε αρμονικό κύκλο .
Η εμφάνιση του δεύτερου Πάστορα που υπάρχει στην ιστορία , του Ken (ο οποίος είναι ο μεσήλικας κολασμένος) δεν προκαλεί έκπληξη , παρόλο που σκάει ως νταβάς σε άγνωστο σπίτι :
Εκεί "γονιμοποιεί" γκομενάκι της οποίας η μάνα ανήκει σε σατανική αίρεση !
Όταν καταφτάνει ο άντρας της στο σπίτι , ο Πάστορας Ken προσποιείται πως ευλογεί την κοπέλα για να "πιάσει" παιδί !
Ο Πάστορας Okonkwo έχει εφιάλτες ότι κάτι σκοτεινό τον κυνηγάει και ξυπνάει αρχίζοντας το κήρυγμα με τις πιτζάμες .
Ο Πάστορας Ken κάνει κήρυγμα στο ανυποψίαστο ποίμνιο του .
Η ταινία τελειώνει με μια παχουλή γυναίκα να σκοτώνει με ψηφιακή ενέργεια ένα ζευγάρι το οποίο υποτίθεται πως έχει πει κακές κουβέντες για τον "αφέντη" της .... (;)
------------------------------------------------------
Η ιστορία συνεχίζεται στο THE SIGNS OF ENDTIME (2007) .
-------------------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Μη Πληρώνετε Τους Ηθοποιούς Με Ναρκωτικά , πάει :
ο συγκεκριμένος τύπος είναι έτσι σε κάθε κολασμένο πλάνο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.