Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

SATANIC CHURCH 2 (2006)



 Το δεύτερο μέρος της ιερής διαθήκης της Global Update Pictures συνεχίζει στο ίδιο υπερ-χριστιανικό μοτίβο .
Τα παιδάκια πάστορες τραγουδούν για την αθλιότητα και τους κινδύνους της Σατανικής Εκκλησίας σε ρεγκατόν κατάνοιξη και η ιστορία ξεκινά :
Ο Ρωμαίος συναντάει τον σωσία πατέρα του , αλλά δεν καταλαβαίνει την διαφορά της αγκαλιάς του .
Ο Εωσφοριστής Tarsus από την προηγούμενη ταινία έχει ξεχάσει τα μεγαλεία της σατανικής ζωής και ζει κάνοντας τον υπαίθριο τηλεφωνητή . Δηλαδή την έχει αράξει κάτω από μια ομπρέλα και διάφοροι χωρικοί τον πληρώνουν για να χρησιμοποιήσουν το κινητό του !
Εκεί θα γνωρίσει τον νέο Πάστορα της περιοχής Olivia ( Chris Oguike ) , αλλά δεν θα τον συμπαθήσει με το που θα ακούσει για την σωτηρία της ψυχής και τον Χριστό !
Ο Πάστορ Olivia δεν θα βρει κανέναν στην σύναξη των πιστών και σύντομα θα βρεθεί κυνηγημένος από ψηφιακό γεράκι ! Μετά το γεράκι , δύο κοντά δαιμόνια θα βγουν από το έδαφος , το ένα κρατώντας ένα τεράστιο πλαστικό σφυρί και θα του επιτεθούν ! Ευτυχώς που ο Πάστορ Olivia , πέρα από ακλόνητη πίστη και γλωσσολαλιά , διαθέτει και βίβλο που βγάζει ενέργεια !
Ηταν ένα όνειρο ;
Αλαφιασμένος και με ένα κακό προαίσθημα , ο Πάστορ Olivia κατεβαίνει στο σαλόνι του για να δει πρωινές ειδήσεις . Με φρίκη ακούει πως ο Αυτοκράτορας Κορνήλιος ετοιμάζεται να φτιάξει την Εκκλησία του Διαβόλου και πετιέται από τον καναπέ του !
Πίσω στο σπίτι του σατανικού Λόρδου Βίτους Λεγκεσάντος , ο Λόρδος μοιράζει αρμοδιότητες . Ο Μάγος Otis ( Kenneth Okonkwo ) θα είναι υπεύθυνος για την κατήχηση των ανδρών στην Εκκλησία του Διαβόλου !
Μέσα στην Εκκλησία της ακολασίας , γυναίκες και άντρες φοράνε προκλητικά ρούχα , τραγουδάνε σατανικά και τρίβονται μεταξύ τους !
Στο γραφείο του Λόρδου , πηγαίνουν άνθρωποι για να του πουλήσουν την ψυχή τους . Οι περισσότεροι θέλουν να γίνουν πλούσιοι και διάσημοι !
Την ίδια στιγμή ο Πάστορας Olivia και η γυναίκα του , τη βρίσκουν με γλωσσολαλιά και πυρωμένο κήρυγμα στην κρεβατοκάμαρα ...
Οι άτυχοι άνθρωποι που πέφτουν στα δίχτυα του Εωσφόρου πολλαπλασιάζονται με γεωμετρικό ρυθμό :
Κοπέλα που θέλει να γίνει διάσημη , πέφτει σε λεσβιακό κρεβάτι . Το παραμορφωμένο πρόσωπο του Εωσφόρου εμφανίζεται στο δωμάτιο και της λέει πως έχει χάσει την ψυχή της .
Ο Μάγος Otis κάνει κατήχηση μέσα σε ένα κλαμπ . Κερνάει σατανικό κρασί . Οι τύποι που άκουσαν το κήρυγμα , εμφανίζονται γκλαμουράτοι και λεφτάδες την επόμενη μέρα στις παρέες τους (βλέπε παραπάνω φωτό) .
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος ανησυχεί για τον λαό που αφυπνίζει ο Πάστορας Olivia . Ετοιμάζει θηλυκό μάγο να τον σαγηνέψει .
Για πολλοστή φορά , τα σατανικά κόλπα του Λόρδου θα αποτύχουν , αφού ο Πάστορας αποκρούει την σαγήνη με την ενεργειακή βίβλο του που οπλίζει μόνο με γλωσσολαλιά !
Το τελειωτικό χτύπημα έρχεται στην συνέχεια ...
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος πάει στον Αυτοκράτορα Κορνήλιο και του ζητάει το αδιανόητο :
Να βγάλει νόμο που να επιτρέπει τον γάμο ατόμων του ΙΔΙΟΥ ΦΥΛΟΥ !!!!!
Ο Αυτοκράτορας ανατριχιάζει μόνο στο άκουσμα της πρότασης ! Αυτό πάει πολύ !
Ο Αυτοκράτορας διώχνει τον Λόρδο αηδιασμένος ....
Αυτή είναι η τελευταία του πράξη ως Αυτοκράτορας , αφού ο Λεγκεσάντος τον σκοτώνει στον ύπνο του το ίδιο βράδυ με μυστικιστική λόγχη !
Ο Αυτοκράτορας είναι νεκρός και το Συμβούλιο των Σοφών πρέπει να βρει ποιος θα είναι ο επόμενος ... Όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον Ρωμαίο . Τον θέλουν ΝΕΚΡΟ !!!!!
Ο Πάστορ Okonkwo μας αποχαιρετά στο τέλος της ταινίας με προειδοποίηση σχετική με την Εκκλησία του Σατανά και να έχουμε τον νου μας για την συνέχεια της ιστορίας στο SATANIC BIBLE ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.