Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

AFTER RAPTURE (2006)


Οι αεικίνητοι νεαροί πάστορες συνεχίζουν τα χαρωπά τους τραγούδια στους εισαγωγικούς τίτλους , αυτή τη φορά θέτοντας μεταθανάτια ερωτήματα για το που προτιμάμε να βρισκόμαστε , στις φωτιές της κολάσεως , ή στη απέραντη χαρά των ουρανών ;!
Η ιστορία συνεχίζει από εκεί που τελείωσε η προηγούμενη ταινία .
Ο σατανικός λεσβιανισμός και το χάραγμα των σημαδιών του κτήνους 666 συνεχίζουν να κατασπαράζουν τις ψυχές της Νιγηριανής νεολαίας !
Ο νέος χαρακτήρας που παρουσιάζεται είναι ο Ιούλιος , ο πιλότος . Δεν διευκρινίζει τι πιλοτάρει ακριβώς , αλλά εγώ θα τον πέρναγα για μεγάλο νταβά/ράπερ/Ιλλουμινάτο άμα τον πετύχαινα με τέτοια αμφίεση στους μαχαλάδες της Νιγηρίας :
Ο Ιούλιος κυκλοφορεί με τζιπάρα και κάνει το λάθος να βάλει μέσα στο αμάξι του την εκθαμβωτική Λαίδη Shakira/Gaga !
Ο Tarsus/Silas μαθαίνει πως τον καλέσαν από μια εταιρία που είχε ζητήσει δουλειά και αρχίζει τα αμήν στο τηλέφωνο με τον Πάστορα Olivia . Επιτέλους θα έχει λεφτά , αμάξι και σπίτι , χωρίς να κάνει σατανικά θελήματα . Με την αξία του και με την φώτιση του θεού . Ακολουθεί ευχαριστήριο τραγούδι με τις πιτζάμες και τη βίβλο στο χέρι που εκτροχιάζεται σε γονατιστή γλωσσολαλιά .
η καδραρισμένη αφίσα στον τοίχο με την αμαξάρα και την σπιταρόνα γράφει πως "Με τον Θεό , τα πάντα είναι πιθανά - ο Tarsus/Silas σολάρει πίστη .."
O Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος δολοπλοκεί με τον Αυτοκράτορα Ρωμαίο Κορνήλιο τον Τρίτο και επικοινωνεί με τον Εωσφόρο για να λάβει νέες διαταγές . Παρακολουθεί τη περφόρμανς του Tarsus/Silas και ξενερώνει με την σατανική ζωή του ! Πρέπει να του δώσει ένα μάθημα ...
Καλεί τους δύο καλικαντζαρέους και τους στέλνει στο σαλόνι του Tarsus/Silas .
Η ψηφιακή μάχη γλωσσολαλιάς και ενέργειας δεν επαναλαμβάνεται αυτή τη φορά . Παραδόξως , ο Tarsus/Silas τρώει μια ύπουλη σφυριά στο κεφάλι και πέφτει στον καναπέ του ουρλιάζοντας σαν γκόμενα !
Ο Tarsus/Silas έχει άλλες 24 ώρες ζωής , γιατί το σφυρί είχε σατανικό δηλητήριο πάνω του .
Ο Πάστορ Olivia από την άλλη μεριά , πρωτοτυπεί ξυπνώντας με οδυρμούς και πονεμένο τραγούδι (με αόρατο κάσιο να τον συνοδεύει) !
Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και το έχει καταλάβει !
Μετά από τηλεφώνημα (το οποίο χτυπούσε ασταμάτητα όση ώρα το'χε ρίξει στο μοιρολόι) , πηγαίνει στο σπίτι του Tarsus/Silas και τον βρίσκει με σαπισμένο το μισό του πρόσωπο !
Το πυρωμένο/καταϊδρωμένο του κήρυγμα/εξορκισμός διώχνει την σαπίλα από τον Tarsus/Silas και ο Σατανάς ξεφτιλίζεται για άλλη μια φορά !
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος βέβαια παρακολουθεί τα γεγονότα μέσα από μυστικιστική πύλη και ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση στον πάστορα .
Σε γραφείο γιατρού , ένας γερουσιαστής μαθαίνει πως έχει την σατανική αρρώστια IDSD . Στην προηγούμενη ταινία τον είχαμε πετύχει σε ξενοδοχείο με την Λαίδη Shakira/Gaga . Με το που μαθαίνει τα δυσάρεστα το σκέφτεται για λίγο και καταλήγει στο λογικό συμπέρασμα πως θα προσπαθήσει να μολύνει όσες περισσότερες γυναίκες μπορεί για να εκδικηθεί για το κακό που έπαθε (και ξεκινάει να τις παίρνει 3-3) !
Επανερχόμαστε στον Ιούλιο τον πιλότο :
Η γυναίκα του πηγαίνει στον γιατρό (στον ίδιο που πήγε και ο γερουσιαστής) και μαθαίνει πως είναι έγκυος ! Μετά την χαρά μαθαίνει πως έχει και αυτή IDSD ! Ο Ιούλιος την έφαγε την Λαίδη και το πλήρωσε ακριβά !
Η Cyntia (που είχε κάνει τα κονέ στην λεσβιακή ελίτ στην προηγούμενη ταινία) , αρχίζει να το ξανασκέφτεται μετά από χριστιανική προτροπή και ξεφυλλίζει την βίβλο . Η πράξη της αυτή μαθαίνεται γρήγορα και ο Άρχοντας του Σκότους δεν είναι ευχαριστημένος ! Χρειάζεται πολλές ψυχές για την τελική μάχη και δεν πρέπει να χάσει ούτε μια !
Ο Αυτοκράτορας Ρωμαίος Κορνήλιος ο Τρίτος δίνει εντολή θανάτου σε τρεις δολοφόνους (ο ένας έχει και ροζ χτένα μέσα στο ημι-άφρο μαλλί του - οι άλλοι δύο είναι σεσημασμένοι ομοφυλόφιλοι με ροπή στον σατανισμό και τον φόνο) !
Ο στόχος τους : Ο Πάστορας Olivia !
Ο Πάστορ κάνει το ίδιο κόλπο που είχε κάνει και ο Πάστορ Chucks στο 666 The end is at hand και γλυτώνει απ'τους δολοφόνους μένοντας αόρατος από σκληρή προσευχή . Με την ίδια προσευχή καταφέρνει να σώσει και την υπόλοιπη οικογένεια του , κάνοντας τα όπλα των κακοποιών να μπλοκάρουν !
Η οικογένεια κλαίει αγκαλιασμένη μετά την φυγή των δολοφόνων και η ταινία τελειώνει με τους δύο νεαρούς πάστορας να μας τραγουδούν ...
--------------------------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Αποκάλυψη Τα Τατουάζ Είναι Του Σατανά , πάει :
Ο Πάστορας Olivia βλέπει την κόρη του με τατουάζ και μετά την παραλίγο λιποθυμία του την αρχίζει στον εξορκισμό με αποτέλεσμα να φανερωθεί το αληθινό σχέδιο κάτω απ'το μελάνι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.