Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

THE SIGNS OF END TIME (2007)



Η μυστικιστική βιντεο-μάχη της Global Update Pictures για τις ψυχές της ανθρωπότητας συνεχίζεται , με τον πάντα προσηλωμένο στη πίστη και τις αξίες της οικογένειας Πάστορ Chucks (Kenneth Okonkwo) , εναντίον του σατανικού νταβά Πάστορ Ken (Clem Ohameze) !
Το τέλος του χρόνου είναι εδώ και οι ψευτο-Πάστορες θα περπατήσουν στη Γη .
Το λένε οι γραφές ...
Οι πράκτορες του Εωσφόρου συνεχίζουν να προκαλούν αίσχη και δυστυχία σε ανθρώπους , ενώ ο νταβάς Πάστορ Ken συνεχίζει να πηγαίνει με διάφορα γκομενάκια σκορπώντας ντροπή και φρίκη στις κοπέλες που αποκτούν με την βουτιά στην σαρκική ακολασία το 666 στο κούτελο .
Δυστυχώς ο Ken έχει πολλούς ακόλουθους που πηγαίνουν στα κηρύγματα του χωρίς να γνωρίζουν τον ανήθικο άνθρωπο που τους μιλάει για τον θεό . Ο Ken είναι τόσο σατανικός , που ο ίδιος ο Εωσφόρος σε ψηφιακή τηλεδιάσκεψη με την κόλαση του δίνει προσωπικά εύσημα για τις υπηρεσίες του στην εξάπλωση της κακίας πάνω στη γη ! Χρειάζεται περισσότερες ψυχές όμως , αφού το τέλος πλησιάζει και πρέπει να έχει γερή καβάτζα στους φούρνους του !
Ο Ken είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαφθείρει ψυχές ...
Από την άλλη μεριά , ο Πάστορ Chucks ασχολείται με την οικογένεια του , κοιμάται και ξυπνάει αγκαλιά με την βίβλο και εξαφανίζει πράκτορες του Εωσφόρου που προσπαθούν να τον βλάψουν με την δύναμη της προσευχής !
Ο Ken κάνει χαζό και κουφό τον άντρα μιας γυναίκας , με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον εγκαταλείψει και να βρει θαλπωρή στο κρεβάτι του νταβα-Πάστορα . Η γυναίκα μπορεί να είναι αμαρτωλή με την επιλογή της , αλλά πιστεύει πως ο Ken είναι άνθρωπος του θεού .... Μια μέρα καλή τον Πάστορ Chucks στο σπίτι , αλλά όταν ο Ken επιστρέψει τον πετάει έξω με τις κλωτσιές !
Ο Εωσφόρος παρακολουθεί τα γεγονότα και μετά από συμβούλιο στη κόλαση με τον Ken , στέλνει 4 σατανικά γκομενάκια (που έχουν αλληθωρίσει απ΄την κακία τους) να διαφθείρουν τον Chucks με την δύναμη της σάρκας ! Δεν γνωρίζουν όμως πως ο Chucks έχει άμεση επικοινωνία με τον Χριστό , και δεν μασάει από τέτοια κόλπα ! Τις στέλνει στο σαλόνι του Πάστορ Ken με μερικές βιβλικές ατάκες !
Είναι δύσκολος αντίπαλος ο Chucks , αλλά ο Ken γνωρίζει πως το αδύνατο του σημείο είναι η οικογένεια του και σκοπεύει να τον χτυπήσει εκεί που θα πονέσει περισσότερο ....
Το τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα (το οποίο , πέρα από ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει δεξια-αριστερά με σαχλά αργή ταχύτητα σε έναν χωματόδρομο και την γυναίκα του Πάστορα να ουρλιάζει  Χριστέ μου , δεν το βλέπουμε) , ρίχνει τον Πάστορ Chucks στα πατώματα ...
Η ταινία κορυφώνει τη δράση με έναν τελευταίο εξευτελισμό πράκτορα του Εωσφόρου που έχει καταλάβει μια κοπέλα που παρακολουθούσε  κήρυγμα του Πάστορ Chucks και πήγε έξω προς νερού της ... στην επιστροφή με αλλήθωρο βλέμμα και σατανικές προθέσεις λέει στον Πάστορα ότι είναι "Σημαδεμένος για να πεθάνει" (αναφορά Steven Seagal;) . Ο Πάστορας αρχίζει τα δικά του και σώζει την κοπέλα διώχνοντας το δαιμόνιο από μέσα της ... ακολουθεί τραγούδι και ευχαριστίες στον Ιεχωβά από τον Chucks και τους άλλους 4 που υπάρχουν μέσα στην εκκλησία με τις πλαστικές καρέκλες ...
-------------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Γκαρνταρόμπας , πάει :
Ο Πάστορ Ken , πέρα από το νταβατζιλίκι που τον διακρίνει στις ενδυματολογικές επιλογές του , φοράει τουλάχιστον 5 νούμερα μεγαλύτερα ρούχα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.