Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

SATANIC BIBLE (2006)


Οι νεαροί Πάστορες συνεχίζουν την χαρωπή παράκρουση τραγουδώντας αυτή τη φορά για την "αγάπη" που νιώθει για σένα η "Σατανική Βίβλος" ανάμεσα σε άλλες βιβλικές παγίδες που καραδοκούν στον σύγχρονο τρόπο ζωής και μαρκάρουν τους ανθρώπους με τα σημεία του τέλους !
Η συνέχεια της επικής μάχης που προκάλεσε το στοίχημα του Θεού με τον ζουμπά Εωσφόρο , συνεχίζεται στο τρίτο μέρος της βιντεο-σάγκας !
Η Εκκλησία του Σατανά έχει απλώσει τα πλοκάμια της στους ανυποψίαστους ανθρώπους και ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με τις σκέψεις του παραγωγού/ηθοποιού/Πάστορα Kenneth Okonkwo πάνω στους κινδύνους που προκαλούν τα διαβολικά διδάγματα της Σατανικής Βίβλου !
Ο Αυτοκράτορας Κορνήλιος ο Δεύτερος βρίσκεται νεκρός στο κρεβάτι του (από την μυστικιστική επίθεση με ψηφιακή λόγχη) και το συμβούλιο των Σοφών/Σύγκλητο (με αρχισοφό τον εκκεντρικό τύπο με το μισό-μαλλί-κόκκινο-μισό-μαλλί-άσπρο περουκίνι - ο οποίος κάνει και τον ζουμπά Εωσφόρο) , αγωνιούν για την τύχη της αυτοκρατορίας . Θέλουν τον γιο και φυσικό διάδοχο του αυτοκράτορα νεκρό !
Βέβαια σε κλασική Ρωμαϊκή παράδοση , ακολουθεί αιματοβαμμένη δολοπλοκία με μυστικές συμφωνίες κάτω απ'το τραπέζι και εντολές θανάτου !
Η Σύγκλητος βέβαια δεν γνωρίζει πως ο Ρωμαίος έχει την προστασία των δαιμόνων του Λόρδου Βίτους Λεγκεσάντος !
Ο Αρχισοφός , μετά από απευθείας συζητήσεις που είχε με τους Άρχοντες του Σύμπαντος , αποφάσισε πως ο Ρωμαίος πρέπει να ενθρονιστεί και όχι να εξολοθρευθεί (προς μεγάλη απογοήτευση της Συγκλήτου) . Ο Αρχισοφός φυσικά έχει καταληφθεί από τα δύο κοντά δαιμόνια και εκτελεί τις διαταγές του Εωσφόρου !
Η ηγεμονία του Αυτοκράτορα Ρωμαίου Κορνήλιου του Τρίτου , ξεκινά !
Πρώτη απόφαση του Αυτοκράτορα : Σύμφωνο Συμβίωσης Ομόφυλων Ζευγαριών ! Είναι κυριευμένος από τον Σατανά ! Είναι πλέον φανερό ! Το τραγουδάκι από το Satanic Church , πλαισιώνει την απόφαση και η κάμερα μεταφέρεται στην Εκκλησία Του Σατανά όπου γίνεται πάρτι με διπλούς γάμους ομοφυλόφιλων !
Την ίδια στιγμή , ο Πάστορ Olivia με λαμέ κουστουμιά κηρύττει τον λόγο του Θεού στο ποίμνιο και τα Αλληλούια αντηχούν μέχρι τον ουρανό ! Το κήρυγμα του αφορά τους κινδύνους των τατουάζ . Είναι το σημάδι του Σατανά πάνω στο δέρμα . Η κορύφωση των ιδεών του παθιασμένου Πάστορα παραμορφώνεται σε γλωσσολαλιά , γιατί γνωρίζει τα μύρια κακά που έπονται !
Ο Εωσφόρος λες και είχε ακούσει το κήρυγμα , δίνει εντολή στην μάγισσα Λαίδη Shakira ( Thelma Okorie ) να αρχίσει να προσηλυτίζει κόσμο στην δερματοστιξία μοστράροντας σατανικό ΤΑΤΟΥ πάνω της ! Επίσης δίνει στον Λόρδο Βίτους Λεγκεσάντος ένα δισκοπότηρο με σκουλήκια που θα το δώσει να το πιεί η Λαίδη για να προκαλέσει IDSD (Immune Deficiency Syndrome Disease) σε όποιον άντρα πάει μαζί της [(το AIDS εννοεί , αλλά δεν το λέει στα ίσια για να μην αρχίσουν οι αποτρελαμένοι να σκοτώνουν ανθρώπους με την αρρώστια θεωρώντας τους μάγους στον πραγματικό κόσμο) + (επίσης το IDSD στην σατανική γλώσσα των υπολογιστών είναι το ακρωνύμιο για το Integral Database Synchronizer Daemon)] - με αυτόν το τρόπο οι μόνοι που θα τη γλυτώσουν θα είναι οι ομοφυλόφιλοι ! Ο Εωσφόρος θέλει να γίνει η ομοφυλοφιλία ο μοναδικός αποδεκτός τρόπος ζωής !
Η Λαίδη Shakira γίνεται Λαίδη Gaga και η νεολαία της Νιγηρίας ξετρελένεται στρεφόμενη στα τατουάζ και την ομοφυλοφιλία που τα ακολουθεί !
Η ταινία κλείνει δυσοίωνα με σκηνές από νεολαία που χάνει τον δρόμο της ...
---------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Και Τώρα Ένα Μικρό Μήνυμα Από Τους Σπόνσορες Μας , πάει :
Τα γραφεία της Ρωμαϊκής Συγκλήτου είναι μια προσφορά της μπύρας Fayrouz (και του μπαρ που έβαλαν τους περίεργους με τις λευκές ρόμπες για να γυρίσουν τη σκηνή) !
-Ειδικό Βραβείο Το Σατανικό Αντίτιμο Της Φήμης , πάει :
Ο Danny θέλει να γίνει πλούσιος και διάσημος . Αλλά για να πάρεις , πρέπει και να δώσεις ...
-Ειδικό Βραβείο Σατανικότατο Τατουάζ , πάει :
το συγκεκριμένο , οδηγεί απευθείας στον λεσβιανισμό !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.