Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

SATANIC CHURCH (2006)


Η Global Update Pictures συνεχίζει ακάθεκτη την βιντεο-σωτηρία της ψυχής , με άλλη μια δραματική διαθήκη .
Στους αρχικούς τίτλους δύο νεαροί Πάστορες τραγουδούν εύθυμα για την Σατανική εκκλησία , τα σημάδια του Αντίχριστου και τα παιδιά του Εωσφόρου και της Τζέζεμπελ , ανάμεσα σε άλλες χαρωπές τελολογικές βιβλικές αναφορές και καταγγελίες της καταστροφής που θα φέρει η ζωή μέσα στον λεσβιανισμό (;) .
Η ταινία ξεκινά με συζήτηση Εωσφόρου και Θεού στα σύννεφα . Λέγοντας Εωσφόρο , εννοώ μαύρο νάνο που τον έχουν ντύσει σαν τον Πάνα και λέγοντας Θεό , εννοώ έναν ψηφιακό ήλιο στα σύννεφα :
Ο Εωσφόρος κάνει παράπονα στον Θεό πως δεν τον αφήνει να το τραβήξει όσο θέλει το θέμα του πάνω στη γη , και βάζει στοίχημα πως αν αποκτήσει απόλυτη ελευθερία κινήσεων , θα καταφέρει να πάρει όλους τους ανθρώπους με το μέρος του ... Η φωνή πίσω από τα σύννεφα ( Clem Ohameze - Πάστορας Ken στο 666 THE END IS AT HAND , κτλ) δεν φαίνεται να αγχώνεται και συμφωνεί στο στοίχημα μιας και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην πίστη των ανθρώπων ...
O Clem Ohameze ( ηθοποιός/Πάστορ ) και ένας άλλος που δεν ξέρω το όνομα του , κάνουν τους υπηρέτες του νάνου Εωσφόρου (ο οποίος κατοικεί μέσα σε ένα ψηφιακό δέντρο που γελάει σατανικά) . Μαύρες ρόμπες και μυστικιστικές δυνάμεις τύπου καλώ το αίμα των αθώων και εμφανίζονται μπιτόνια με αίμα . Αναλαμβάνουν να διαφθείρουν όσους περισσότερους μπορέσουν .
Ο Εωσφοριστής Tarsus ( Tobechukwu Anadi ) (που ακούγεται σαν Τάσος) , αναλαμβάνει να μαζέψει 40 μπιτόνια με αίμα αθώων . Έχει κολλήσει στα 39 .
Ο Εωσφόρος ξενερώνει με την αποτυχία του και του αφαιρεί τις δυνάμεις .
Ο Tarsus γίνεται θνητός και η καινούργια του ζωή ξεκινάει κατευθείαν με μιζέρια . Η γυναίκα του τον παρατάει λέγοντας τον άχρηστο ! Το ίδιο και η δεύτερη γυναίκα του . Η οποία φεύγει αμέσως μετά την πρώτη γυναίκα του με τα σακ βουαγιαζ της ... Η ίδια ιστορία συνεχίζεται και με τρίτη γυναίκα που φεύγει κατευθείαν για αεροδρόμιο απ'οτι φαίνεται . Ίσως έχουν κανονίσει να ταξιδέψουν όλες μαζί μακριά από τον άχρηστο ; Ο Tarsus ακροβατεί στα όρια της φαρσοκωμωδίας , καθώς στην προσπάθεια του να μεταπείσει την τρίτη γυναίκα του μέσα στο σαλόνι , κάνει και λίγο πατινάζ με τις σαγιονάρες πάνω στο παρκε ...
Αυτά παθαίνει όποιος κάνει χαρέμια με την βοήθεια του Σατανά ! Μπορεί να τα χάσει όλα σε μια στιγμή !
Μετά τις γυναίκες , ο άτυχος Tarsus χάνει και την σπιταρόνα του και φεύγει με κλάματα !
Από την άλλη μεριά , ο δεύτερος Εωσφοριστής , ο Ohameze , χαίρεται την εύνοια που του δείχνει ο Εωσφόρος - ειδικά μετά την εντολή του να ιδρύσει Εωσφορική Εκκλησία και να ευλογεί τους πιστούς στο όνομα του !
Ο Ohameze (πλέον Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος) θα έχει δυνάμεις να καλεί δαίμονες και να κάνει κάθε είδους θαύματα .
και ο Ice Cube σατανικός μάγος !;
 Πρώτη του δουλειά είναι να καλέσει τους υπόλοιπους μεγάλους μάγους του σατανικού τάγματος όπου ανήκει (βλέπε μαύρες κελεμπίες , μαύρο κραγιον αλα Τζοκερ με τραβηγμένη γραμμή στα μάγουλα και πορτοκαλί μπουκλωτες περούκες κλόουν - ένας από τους μάγους είναι και ο Kenneth Okonkwo - κάνει τον Otis , αλλά δεν μιλάει πολύ) !
Τους λέει για την δημιουργία της εκκλησίας και αναθέτει στον καθένα θέσεις και καθήκοντα . Έναν χρόνο αργότερα θα είναι όλα έτοιμα ! Έχει ετοιμάσει και βλάσφημη προσευχή . Την Προσευχή του Αφέντη , η οποία είναι το Πάτερ Ημών , αλλά σε πιο σατανικό βέρσιον !
Έναν χρόνο αργότερα ...
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος είναι ντυμένος σαν άγγλος αυλικός του Πύργου του Λονδίνου , ή Βενετσιάνος ευγενής (κάτι σε αποκριάτικο δηλαδή) και δίνει συνέντευξη σχετική με την δημιουργία της εκκλησίας !
Στη συνέχεια ετοιμάζει ξόρκι με την υπόλοιπη παρέα και χτυπάνε ύπουλα έναν πλούσιο μαύρο Ρωμαίο ευγενή με μυστικιστική/ψηφιακή μπάλα ενέργειας ! Ο άτυχος νέος ονομάζεται Ρωμαίος ( Tony Umez ) και είναι όντως Ρωμαίος !!!!!
Εδώ πλέον έχει γίνει η υπέρβαση ...
Το μέλος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορικής Οικογένειας είναι βαριά χτυπημένο και δεν μπορεί να γιατρευτεί .
Ο άρρωστος είναι τελικά ο μοναχογιός του Αυτοκράτορα Κορνήλιου ( Mr. Temple ) και ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος πάει αυτοπροσώπως για να βοηθήσει εις το όνομα του Εωσφόρου (ο χρονικός αχταρμάς από τις αποκριάτικες φορεσίες ανάμεσα σε σύγχρονες τζιπάρες και ηχοσυστήματα , σε συνδυασμό με τις βιβλικές φανφάρες , κάνει το θέαμα πρωτόγνωρο) !
Ο Αυτοκράτορας Κορνήλιος ζητά την μαγική βοήθεια του Λόρδου Βίτους Λεγκεσάντος , αφού ο γιος του είναι αβοήθητος .
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος ζητάει ως αντάλαγμα την ψυχή του Αυτοκράτορα
Για να ετοιμάσει το αντίδοτο για την αρρώστια , χρειάζεται τα γεννητικά όργανα ενός εφήβου , τα νύχια ενός τετράχρονου αγοριού και τα μάτια και έντερα μιας κοπέλας .
Αν μη τι άλλο , ο Λόρδος ξέρει τι ζητάει !
Τα "υλικά" βρίσκονται μετά από συνεννόηση με κάτι υποχθόνια μούτρα και ο μαγικός ζωμός ετοιμάζεται !
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος ετοιμάζει το ποτό , το οποίο και δίνει να πιεί ο Αυτοκράτορας ! Με το που το πίνει , ο Λόρδος τον αποκεφαλίζει με αυτόματη μασετιά και στην θέση του εμφανίζεται σωσίας μέσα από φωτιές !!!!!!
Πάνω από το νεκροκρέβατο του γιου ο οποίος σαπίζει ώρα με την ώρα , ο Λόρδος κάνει ξόρκι κρατώντας διακοσμητικό μαχαίρι από ελεφαντόδοντο .
Δύο κοντά δαιμόνια βγαίνουν μέσα από τον γιο , παίρνοντας μαζί τους και την κακιά αρρώστια .
Ο γιος δεν ξέρει τι του γίνεται και ξυπνάει σε μια πραγματικότητα με έναν πατέρα σατανικό σωσία !!!!
-----------------------------------------------
Μετά από ψάξιμο , παραθέτω και λίστα με ηθοποιούς/ράπερς/celebrities της Νιγηρίας που ανήκουν στην σατανική μυστική οργάνωση των Illuminati και έχουν χάσει την ψυχή τους για τις γήινες απολαύσεις που προσφέρει η εφήμερη διασημότητα !
D'banj , Charly Boy , P-Square , Tonto Dikeh , Goldie , Halima Abubakar , Kelly Hansome , TB Joshua , 2Face , Davido , Wizkid , Don Jazzy , Tiwa Savage , Comedian AY , President Jonathan . Coco Master (γιος Πάστορα) ...
Για τελευταίο , κρατάω τον Late Dagrin , ο οποίος θυσιάστηκε πάνω σε "Πνευματική Βωμό" γιατί πρόδωσε τα μυστικά της οργάνωσης !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.