Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

APOSTATES OF HELL 2 (2005)



Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί που την αφήσαμε :
Ο Ντετέκτιβ Kevin συνεχίζει τις βλακώδεις ερωτήσεις , ο Ιερέας Ref συνεχίζει να βασανίζεται από τα αόρατα νυχτερινά σατανό-σκυλα (και δεν είναι ο μόνος , αφού δύο προστατευόμενοι του πεθαίνουν από τα δαιμόνια) και οι γονείς αγωνιούν για την τύχη των εξαφανισμένων μωρών τους ...
Το μυστήριο περιπλέκεται όταν οι δύο νεαροί που βρίσκονται νεκροί , έχουν στο πλάι των πτωμάτων τους ένα σημείωμα που γράφει ότι είναι υπηρέτες του Σατανά και ότι τα σκυλιά στάλθηκαν από τον "αφέντη" τους για να τους τιμωρήσει !
Ο Ιερέας είναι μπερδεμένος και τρομαγμένος και δεν ξέρει ποιο πρέπει να είναι το επόμενο του βήμα .
Στο νοσοκομείο του τρόμου , τα μωρά συνεχίζουν να εξαφανίζονται (έχουν φτάσει τα 5 μέχρι στιγμής) ... Ο Διευθυντής αποφασίζει να διώξει όλους τους ασθενείς και να κλείσει το νοσοκομείο μέχρι να λυθεί το θέμα .
Ο Ντετέκτιβ Kevin πάει στο νοσοκομείο με σκοπό να διανυκτερεύσει και να καταγράψει την διανυκτέρευση του με μια κάμερα , όταν δέχεται την απροσδόκητη επίθεση του διευθυντή !
Ο διευθυντής όμως είναι αθώος , αφού έχει καταληφθεί από την σατανική νοσοκόμα Ekans !!!
Η μάχη του Kevin με την Ekans είναι ψυχοφθόρα , τόσο για τον Kevin , όσο και για τον θεατή , αφού η σεξουάλα σατανίστρια μπορεί και τηλεμεταφέρεται μέσα στους διαδρόμους του νοσοκομείου και έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε φίδι (ΓΙΑΤΙ ΤΟ EKANS ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ SNAKE - το'πιασες ;) ! Ένα χειρουργικό ψαλίδι θα δώσει την λύση , σταματώντας την δράση της νοσοκόμας μια για πάντα ...
Ο Kevin , έχοντας καταγράψει τα γεγονότα της νύχτας , διαπιστώνει το εξής :
Ο ΝΤΑΡΘ ΒΕΗΝΤΕΡ ΚΛΕΒΕΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΑΠ'ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ !
Ο Kevin συνεχίζει τις παρακολουθήσεις , αυτή τη φορά , παγιδεύοντας τον κήπο του Ιερέα Ref . Κάτι δεν πάει καλά με δαύτον το οποίο φαίνεται την επόμενη μέρα που ο Kevin παρακολουθεί όσα κατέγραψε η κάμερα , δηλαδή τον θάνατο από μια μαυροφορεμένη φιγούρα του επιστάτη της εκκλησίας που είχε πάει μαζί του για να τοποθετήσουν την κάμερα , αλλά επέστρεψε στον κήπο για να βρει τα κλειδιά που του έπεσαν !
Ανατροπή !
Τελικά ο Ιερέας Ref είναι ο σατανικός τύπος με την κελεμπία ! Διαθέτει ανίερο βωμό σε κρυφό δωμάτιο μέσα στο σπίτι του , όπου και επικοινωνεί με τον Άρχοντα του Σκότους !
Οι εξοργισμένοι γονείς , παρέα με τους αστυνομικούς και τον Kevin , πάνε στο σπίτι του ιερέα με αίμα στο βλέμμα !
Σε μια προσπάθεια να τον λιθοβολήσουν , μετά την κλασική ατάκα "ας μου ρίξει πέτρα ο αναμάρτητος" , ο ιερέας πιάνει το λιθάρι στον αέρα και το κάνει σκόνη μέσα στην γροθιά του !
Τους πετάει την ίδια σκόνη στα μούτρα και τους τυφλώνει όλους !
Οι ψευτό-μαγκες γονείς τρέπονται σε φυγή , αφήνοντας τον Kevin και τους δύο αστυνόμους (μέχρι και ο άθεος Sam πίστεψε με αυτά που είδε) να βγάλουν το φίδι από την σατανική τρύπα !
Ο Kevin διαθέτει ειδικά αγιασμένο ροζάριο , το οποίο ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσει εναντίον του κακού !
Μαζί τους και ο φάντης μπαστούνης Αρχιεπίσκοπος , ο οποίος αρχίζει να δίνει πληρωμένες απαντήσεις στον σατανικό ιερέα του τύπου "η βίβλος λέει .." κτλ ...
Ο Ιερέας όμως (που αποδεικνύεται ότι είναι ο ίδιος ο Εωσφόρος μεταμφιεσμένος σε ιερέα) έχει μαζί του και τα σατανό-σκυλα !
Η μάχη μπορεί να είναι σύντομη ,(6 λεπτά ψηφιακής ενέργειας , μπουγέλου με αγιασμό και μεταμορφώσεων) αλλά είναι μεγάλης ισχύος !
3 μέρες μετά την ήττα του κακού , 25 μίνι τάφοι ανακαλύφθηκαν από την αστυνομία . Το νοσοκομείο έκλεισε τελείως , η εκκλησία που έκανε λειτουργείες ο σατανικός ιερέας κάηκε και ο Kevin παντρεύτηκε την βοηθό του ....
-----------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Χρυσός Χορηγός IBM , πάει :
είναι οι μοναδικές οθόνες που διαθέτει η παραγωγή ..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.