Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

AFTER RAPTURE 2 (2006)


Το 6ο μέρος της επικής ιστορίας του παραγωγού/ηθοποιού/πάστορα Kenneth Okonkwo κορυφώνεται μετά από 6 ώρες θρησκευτικής βιντεο-κατάνοιξης !
Η ταινία ξεκινάει βίαια , αφού η Cynthia δέχεται σφαίρες την ώρα που προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα με το κινητό της μέσα στο σταματημένο αυτοκίνητο της (το οποίο ανατινάζεται επίσης) !
Ο Αυτοκράτορας Ρωμαίος Κορνήλιος ο Τρίτος δεν είναι ευχαριστημένος από τα νέα της αποτυχίας της δολοφονίας του Πάστορα Olivia .
O Πάστορας μαθαίνει από έναν φρουρό του παλατιού (τον Νικόλα) , πως ο Αυτοκράτορας τον θέλει νεκρό . Παροτρύνει τον φρουρό να προσεύχεται μέρα και νύχτα και τον στέλνει πίσω .
Ο Πάστορας το ρίχνει στις περιπλανώμενο κήρυγμα , αφού τρέχει στις μεταποκαλυπτικές γειτονιές της Νιγηρίας μοιράζοντας τα καλά νέα της βίβλου σε άδειους χωματόδρομους ...
Εκεί θα δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τη μάγισσα Haga , αλλά θα τη αποκρούσει τρέχοντας μακριά !
Ο Μάγος Ice Cube ψαρεύει δύο γκομενάκια από τον δρόμο και τα πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα του . Δίνει 50 χιλιάρικα στην καθεμία για να τις βυζάξει . Το αποτέλεσμα είναι οι κυρίες να αποχωρήσουν γελώντας μετά τα γούστα , αλλά να το πληρώσουν αποκτώντας τεράστια στήθια !
Ο γιατρός που εξετάζει τις φρικαρισμένες νεαρές , προτείνει να ψάξουν για πνευματιστική βοήθεια . Εκεί που αποτυχαίνει ο γιατρός , έρχεται ο Πάστορας , μιας και τα στήθια έχουν γίνει σαν καραμελωμένες τορπίλες (από το πύον και την σαπίλα της αρρώστιας υποτίθεται) ! Αλλά ο Εωσφόρος αποδεικνύεται πιο γρήγορος και καταφέρνει να κλέψει τις ψυχές τους !
Στο σπίτι του Πάστορα , γίνεται μια σημαντική αποκάλυψη :
Ο Θεός μοιάζει με ιδρυτικό μέλος των NWA .
Ο Θεός εμφανίζεται στον Πάστορα και του λέει πως το τέλος πλησιάζει και πως πρέπει να συνεχίσει το κήρυγμα του στον κόσμο με περισσότερη θέρμη .
Ο Πάστορας αρχίζει τα τραγούδια γονατιστός μέσα στο σαλόνι του για προθέρμανση .
Και σκάει έτσι στο δρόμο :
Είναι όντως θαύμα που δεν τον πέταξε κανείς μέσα στο χαντάκι την ώρα που γκαζώνει το κήρυγμα και αρχίζει να τη λέει σ'όλους για την άνομη ζωή που κάνουν .
Παρόλη την Γιώργος Μάγκας αμφίεση , ο Πάστορας κάνει υπερπροσπάθεια και σύντομα πολλοί περπατάνε στις γειτονιές κρατώντας βίβλους και δοξάζοντας το όνομα του κυρίου ...
Η γυναίκα του Tasos/Silas γεννάει αγόρι και ο Tasos/Silas δοξάζει το Θεό κατασυγκινημένος , αφού όταν ήταν τσιράκι του Εωσφόρου , παρόλο που είχε 6 γυναίκες , καμιά δεν του είχε κάνει αγόρι . Είχε 6 κόρες ! Το διασκευασμένο Amazing Grace γεμίζει την οθόνη με δάκρυα ...
Ο Εωσφόρος δεν χαίρεται με την γέννηση του αγοριού και εμφανίζεται μαζί με ένα μικρό φέρετρο έξω από το σπίτι του Tasos/Silas . Θέλει το μωρό ...
O Tasos/Silas αποκηρύττει το σατανικό όνομα Tasos και θέλει πλέον να τον αποκαλούν μόνο Silas . Η ψηφιακή μάχη Βίβλος Εναντίον Σατανικού Σκήπτρου με τον Εωσφόρο είναι σφοδρή και νικηφόρα για τον Silas ...
Την ίδια στιγμή ο Πάστορας Olivia παλεύει με την Λαίδη Shakira/Gaga και της παραμορφώνει το πρόσωπο με την βοήθεια του Ιησού και του photoshop !
Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗΣ έφτασε όμως ...

Σταδιακά , διάφοροι "καλοί" χαρακτήρες που έχουμε δει από όλες τις ταινίες αρχίζουν να πετάνε προς τα σύννεφα μετά από βροντερή καμπανιά με την βοήθεια του θεού και της ψηφιακής τεχνολογίας . Όσοι έχουν κάνει τατουάζ και επέλεξαν την ανομία στη ζωή τους μένουν πίσω ...
Ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος κάθεται στον θρόνο του Αυτοκράτορα Ρωμαίου Κορνήλιου του Τρίτου και του ανακοινώνει πως η θνητή βασιλεία του έφτασε στο τέλος της , μιας και το γενικό τέλος του κόσμου έχει έρθει ...
Σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες , οι υπάλληλοι έχουν το 666 γραμμένο στο κούτελο και ζητάνε πιστοποιητικά σατανισμού από τους πολίτες που πάνε να κάνουν τις δουλειές τους ! Το ίδιο συμβαίνει και στα παντοπωλεία .
Τα πράγματα πάνε απ'το κακό στο χειρότερο για την ανθρωπότητα . Όποιος δεν έχει το σημάδι του κτήνους , τρώει βουρδουλιές .
Αυτοί με το σημάδι περνάνε τις μέρες τους πηγαίνοντας σε booty call πάρτι :
ΟΣΠΟΥ ....
ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΜΥΚΟΝΙΑΤΕΣ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.