Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

THE MARK OF THE BEAST 2 (2001)



Ο Πάστορας Mike είναι προβληματισμένος . Η ψυχή του τον τρώει και δεν ξέρει γιατί . Δεν κοιμάται καλά και όλο τρώγεται με τα ρούχα του .
Ο ρέγκε-Νιγηριανός τραγουδοποιός από το τέλος του πρώτου μέρους βλέπει όραμα/'όνειρο με τον θεό να επικοινωνεί μαζί του μέσω φλεγόμενης βάτου και το επόμενο πρωί αρχίζει με νέα δύναμη τα τραγούδια της συμφιλίωσης .
Ο Chris κάνει πέσιματική και βγαίνει με την αθώα Nene . Την πάει για κλάμπ σάντουιτς και κοκα-κόλα με καλαμάκι μέσα σε ποτήρι μπύρας . Όλο την αγκαλιάζει αλλά εκείνη δεν θέλει . Δεν έχει κάνει ποτέ της σχέση , γιατί η βίβλος δεν γράφει κάτι σχετικό με αυτό .
Την ίδια νύχτα , η μικρή αρχίζει να τρίβεται στον ύπνο της επειδή ο σατανόπληκτος Chris κάνει μοντέρνα χορογραφία ξόρκι στην ταράτσα του σπιτιού του μόνο με το παντελόνι του ...
Συμβούλιο παστόρων και ιερέων λαμβάνει μέρος σε συνεδριακό κέντρο . Ανάμεσα στους πεφωτισμένους ανθρώπους του θεού διακρίνεται ο ανήσυχος νεαρός Πάστορας Mike και ο πάντα έτοιμος να μιλήσει για το τέλος του κόσμου , Πατέρας Amachree (τι έκανε τόσα χρόνια στο Βατικανό ;) !
Αποφασίζεται Πνευματική Σταυροφορία Πίστης .
Στην κόλαση , έχουν μαζευτεί επίσης μερικοί αντιπρόσωποι διαφόρων κρατών και τα λένε με τον Φλεγόμενο Θρόνο που είναι ο Εωσφόρος ! Ο Chris , ως εκπρόσωπος της σατανικής πλειοψηφίας της Αφρικής , αναλύει την κατάσταση στον τομέα του . Μέσω της αγοράς προϊόντων , από ρούχα , μέχρι ηλεκτρικές συσκευές , οι ανυποψίαστοι καταναλωτές μυούνται στον σατανισμό αγοράζοντας ασύστολα και με αυτόν τον τρόπο γίνονται άθελα τους όργανα του σατανά !
Το ίντερνετ βοηθάει επίσης αφού όλοι οι αντιπρόσωποι είναι συνδεδεμένοι στο επίσημο site του Σατανά , WWW.COM@RAPTURE !
Ακολουθεί μίνι εξορκισμός στην Nene .
Ο Πάστορας Mike την βλέπει φτιασιδωμένη και με μίνι φούστα να ετοιμάζεται να βγει ραντεβού με τον Chris και της βγάζει το δαιμόνιο από μέσα της με σκληρή προσευχή και κράτημα του κεφαλιού ανάμεσα στα χέρια του ! Ακολουθεί καύση των σατανικών ρούχων (με κραυγούλες να βγαίνουν μέσα από τις φλόγες και πυρετικό κήρυγμα) που φόραγε η Nene για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα ξαναμπεί μέσα της το δαιμόνιο των πονηρών ραντεβού !
Ο Chris αποκαλύπτει την σατανική του προσωπικότητα στον νεαρό Πάστορα και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ καλού και κακού ...
Η παράνοια ξεκινάει με την φραστική επίθεση του σατανικού μονόφθαλμου πουρέ !
Πάνω που ο Πάστορας Mike , ετοιμάζεται να φάει , ευλογεί το φαγητό του και αντικρίζει αυτό το μίασμα μέσα στο πιάτο του :
Ο Mike αρχίζει τα "σε εξορκίζω στο όνομα του Χριστού σατανά" που εκτροχιάζονται σε γλωσσολαλιά και ο πουρές του την λέει σε ύφος "άσε μας ρε πάστορα , σε ποιον τα πουλάς αυτά ;!"
Φυσικά και δεν τον έφαγε ποτέ τον πουρέ , αλλά την επόμενη μέρα , δίνει πυρωμένη παράσταση μπροστά σε πλήθος που έχει μαζευτεί για την Πνευματική Σταυροφορία Πίστης και προλογίζει τον Νιγηριανό από την Τζαμάικα Majek Fasek που είναι πλέον αναγεννημένος χριστιανός και δίνει γκρουβάτη συναυλία (παρόλο που φοράει σατανικό μπλουζάκι Chicago Bulls) ... 
Ακολουθεί ομιλία του Πατέρα Amachree που καταλήγει σε αυτιστικές συμπεριφορές του κοινού που τρέμει και λιποθυμά από το μπουγέλωμα με αγιασμό από τον Amachree ...
O Chris βρίσκεται μέσα στο πλήθος και τελειώνει την σατανική του καριέρα με άλλη μια μοντέρνου τύπου χορογραφία στα γόνατα "βγαίνει-ο-σατανάς-από-μέσα-μου" ...
Ο οποίος όντως βγαίνει από μέσα του και με την δύναμη της συλλογικής πίστης του πλήθους , πάει από εκεί που'ρχεται !
Η ταινία τελειώνει με μέρος από την Επιστολή Προς (Ε)φέσιους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.