Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

SATANIC BIBLE 2 (2006)


Η αποπλανημένη νεολαία της Νιγηρίας συνεχίζει να καταρρέει αβοήθητη μέσα στις σατανικές πρακτικές των τατουάζ και της ομοφυλοφιλίας στο δεύτερο μέρος της Σατανικής Βίβλου !
Θυμάται κανείς τον Tarsus από την πρώτη ταινία της επικής ιστορίας ; Είναι αυτός που απέτυχε να συγκεντρώσει 40 μπιτόνια με αίμα αθώων και έχασε όλα τα προνόμια της σατανικής ζωής ! Αυτός που έκανε αργότερα τον κινητό τηλεφωνητή .
Αυτή τη φορά αναζητά την βοήθεια του Πάστορα Olivia και του διηγείται τα γεγονότα που τον οδήγησαν σε αυτή τη κατάντια (και εμείς ξαναβλέπουμε σκηνές από το SATANIC CHURCH) !
Ο Πάστορ Olivia ακούει προσεκτικά την πονεμένη ιστορία του εν Χριστώ αδελφού του και ανάμεσα σε αμήν και αλληλούια πετάει στοίχους από το βιβλίο του Εκκλησιαστή . Από εδώ και πέρα θα τον αποκαλεί Silas ...
Την ίδια στιγμή ο Λόρδος Βίτους Λεγκεσάντος ζητάει από τους φίλους μάγους να εντατικοποιήσουν της προσπάθειες στην ομοφυλοφιλοποίηση του πληθυσμού ... Ο Πάστορ Olivia του τη δίνει στα νεύρα και αρχίζει τα ξόρκια εναντίον του δημιουργώντας φεσο-γορίλα (τύπος σε ξεδιάντροπη αποκριάτικη στολή) που εξαπολύει μέσα στο σπίτι του Πάστορα .
Ο δαιμονικός γορίλας τελικά είναι οι δύο παραμορφωμένοι νάνοι που κάνουν τους κοντούς σαπιο-δαίμονες ! Εμφανίζονται μπροστά στον Πάστορα και η γνωστή ψηφιακή μονομαχία ενεργειών και γλωσσολαλιάς επαναλαμβάνεται ! Ο Πάστορας βγαίνει νικητής , αλλά οι επιθέσεις δεν σταματούν εδώ :
Μετά από ώρες και ενώ ο Πάστορας φεύγει απ'το σπίτι μαζί με την γυναίκα του , αντιλαμβάνεται πως κάτι δεν πάει καλά στον κήπο του . Ξεμπροστιάζει τον σατανά και ακολουθεί ξιφομαχία με τον φεσο-γορίλα (Πάστορας με μασέτα και γορίλας με πηρούνα) στο όνομα του Ιησού !
Έρχεται η σειρά της νεαρής Cynthia ( Mimi Orjiekwe ) να μυηθεί στον σατανικό κόσμο των τατουάζ και του λεσβιανισμού από την Λαιδη Haga ( Maureen Okpoko ) ...
Πλέον η Cynthia έχει κονέ μέσα στην ελιτ των σατανικών λεσβιών και κάνει μόστρα φιγουράροντας με πάκους δολαρίων στις φίλες της ...
Ο αναγεννημένος χριστιανός Tarsus/Silas έχει ξεκινήσει το παστοριλίκι και περπατάει στους δρόμους μοιράζοντας φυλλάδια με την βίβλο στο χέρι ..
Η ταινία τελειώνει με τον Kenneth Okonkwo να καθιστά την προσοχή μας για άλλη μια φορά :
Όταν ηχήσει η τρομπέτα του αρχαγγέλου κατά το τέλος του κόσμου , πρώτοι θα σηκωθούν όσοι πιστεύουν στον Ιησού . Τους υπόλοιπους άσ'τους να κοιμούνται στη κόλαση .
Η επική βιντεο-σάγκα ολοκληρώνεται στα AFTER RAPTURE 1 & 2 ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.