Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

SWAT: WARHEAD ONE (2005)



Ασιάτες μαφιόζοι απειλούν το Los Angeles με πυρηνικές κεφαλές ! 
Ποιόν μπορεί να καλέσεις σε μια τέτοια περίπτωση ;
Τον Olivier Gruner και την ομάδα του  φυσικά (αν ο Frank Zagarino είναι απασχολημένος) !
Η Cine Excel  ENTERTAINMENT βρίσκεται πίσω από αυτή την κατευθείαν-σε-dvd περιπέτεια : 
Στολές , ψηφιακά ελικόπτερα , ο Γάλλο-Cyborg , ο Ιάπωνας από το Ninja Academy (1988) του Nico Mastorakis , κακοί διάλογοι , δράση με χτυπήματα στον αέρα (τι την θες την αργή κίνηση , αφού θα το δει ο άλλος πως η μπουνιά χτυπάει αέρα ;!
Ρώσοι μαφιόζοι κλέβουν πειραματική πυρηνική κεφαλή μέσα από τα χέρια του Αμερικανικού στρατού (στα διεθνή ύδατα κάπου κοντά στα ΑΛΕΥΤΙΑΝΑ ΝΗΣΙΑ - Βόρειος Ειρηνικός Ωκεανός) , η οποία είναι τόσο ασταθής που δεν θέλει κανείς να την αγοράσει στην τρομοκρατική μαύρη αγορά ! Η ηρωική ομάδα Nave Seals με αρχηγό τον Luc Remy δεν κατάφερε να την βρει και να την φέρει πίσω ...
Ο Olivier Gruner ( NEMESIS , AUTOMATIC , VELOCITY TRAP , ALIEN INTERCEPTORS ) είναι ο ηρωικός αρχηγός της Ειδικής Ομάδας SWAT , πρώην Ειδικές Δυνάμεις Navy Seal Luc Remy ! 8 χρόνια μετά τα εξευτελιστικά γεγονότα της κλοπής της πυρηνικής κεφαλής μέσα από τα χέρια του ("ΤΗΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ομάδα του) , δουλεύει για την αστυνομία . Ο διάολος σπάει το ποδάρι του και η ασταθής πυρηνική κεφαλή επανεμφανίζεται στο προσκήνιο . Κινέζοι μαφιόζοι θέλουν να "αγοράσουν" την κεφαλή από τους Ρώσους με πλαστά χαρτονομίσματα !
Η Playmate του μήνα Ιουνίου του 1986 Rebecca Ferratti ( GOR , OUTLAW OF GOR , CYBORG 3 ) είναι η πρώην γυναίκα του Luc . Πόση δράση και αγωνία να αντέξει στην ζωή της ; Τον παράτησε για να καταφέρει να κοιμάται χωρίς άγχος για την ζωή του κάθε νύχτα ..
O Gerald Okamura ( ο Εκπαιδευτής των Νίντζα στο THE OCTAGON , BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA , NINJA ACADEMY , SAMURAI COP , 91/2 NINJAS ) είναι ο αρχηγός των Κινέζων μαφιόζων . Με τα πολλά , οι Κινέζοι έχουν την πυρηνική κεφαλή και πιάνουν ομήρους μέσα σε νοσοκομείο δημιουργώντας αγχωτική ατμόσφαιρα DIE HARD (1988) .
Μάντεψε ποια δουλεύει στο νοσοκομείο ;
Η πρώην γυναίκα του Luc !
O Mel Novak ( BLACK BELT JONES , TRUCK TURNER , GAME OF DEATH , A FORCE OF ONE , AN EYE FOR AN EYE ) είναι ο καθίκης ρεπόρτερ Dick Sanders (όνομα και πράμα) . Έχει αναλάβει το ρεπορτάζ της καυτής ιστορίας ομηρίας στο νοσοκομείο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.