Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

BLOOD CHASE (1989)


Ο Teddy Page ( NINJA'S FORCE , BLOOD DEBTS , BLOOD HANDS , JUNGLE RATS , PHANTOM SOLDIERS , BLOOD RING 1&2 ) , επιστρέφει για γύρισμα στην κόλαση της Manila (Philipines) με τίμια αστυνομική περιπέτεια χαμηλού κόστους , αλλά υψηλής ευθύνης !
Πρόσεξε κανείς πως τουλάχιστον 5 ταινίες (μαζί με αυτήν εδώ) του Page έχουν την λέξη ΑΙΜΑ στον τίτλο τους ;
----------------------------------
Ο John Hayes και η Cheryl Anderson είναι ένα παντρεμένο ζευγάρι αδιάφθορων αστυνομικών !
Πέντε χρόνια νωρίτερα , ο πατέρας της Cheryl σκοτώθηκε σε έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου . Η υπόθεση ξανα-ανοίγει από την στιγμή που οι παλιοί φίλοι του μπαμπά το σκάνε από την φυλακή και ζητούν τα λεφτά τους από την κόρη !
O πεθερός Ross Anderson δεν ήταν και από τα καλύτερα παιδιά , αφού είχε καβατζώσει τα κλοπιμαία από το τελευταίο κόλπο της συμμορίας .
Το ζευγάρι ταξιδεύει στο φανταστικό κρατίδιο της Λατινικής Αμερικής Costa Brava [βλέπε Vilena στο THE EXPENDABLES (2010) και τον κλασικό προορισμό της Val Verde στα COMMANDO (1985) και THE PREDATOR (1987) - επίσης ο Franco Nero στο DIE HARD 2 (1990) καταγόταν από 'κει] , με σκοπό να ξεκαθαρίσουν την υπόθεση με τα χαμένα κλοπιμαία και να συλλάβουν τους δολοφόνους κακοποιούς αποδείδωντας με φονικές καρπαζιές και Αμερικανική υπεροπλία την σκληρή δικαιοσύνη που αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις !
O Andrew Stevens ( MASSACRE AT CENTRAL HIGH , SCARED STIFF , THE TERROR WITHIN 1,2,3&4 , NIGHT EYES 1,2&3 , AGENT RED , MISSIONARY MAN , BLACK DAWN , VENOMOUS , MONGOLIAN DEATH WORM ) είναι ο John Hayes . Νομίζω είναι τύπος που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ από την διαφήμιση του Denim !
Ο Stevens έκανε φυσιολογική μετάβαση στην κατευθείαν-σε-dvd εποχή , αφού έχει εμφανιστεί ως δεύτερος χαρακτήρας σε αρκετές περιπέτειες με Dolph Lundgren , Steven Seagal και Wesley Snipes .
H Karen Sheperd ( THE SHINOBI NINJA , SWORD OF HEAVEN , AMERICA 3000 , MISSION OF JUSTICE , TERMINATOR WOMAN , CYBORG 2 ) είναι η Cheryl Andrerson .
Μαθαίνει για τον πατέρα της σε ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της . Ένας πρώην συνάδελφος του πατέρα της της στέλνει λουλούδια ...
Ο αρχηγός της παρέας έχει άγριες διαθέσεις , αφού απέδρασε με τους φίλους του (με βοήθεια από βρώμικο αστυνομικό) , με σκοπό να βρει τα χαμένα λεφτά της ληστείας . Έτσι θεώρησε σωστό να αρχίσει να παρενοχλεί την Cheryl (επιθέσεις από ομάδες την ώρα του τζόγκινγκ , πολλαπλές απαγωγές της Cheryl - αφού βλέπεις πως δεν μπορείς , ασ'το καλύτερα , κτλ!
Οι πολεμικές τέχνες της Sheperd ήταν πάντα υψηλού επιπέδου και γνώριζε καλά να σπάει μούτρα . Την θεωρώ εφάμιλλη της Cyntha Rothrock .
O David Light ( COBRA MISSION , HELL HUNTERS , FUTURE HUNTERS , SFX RETALIATOR , SAIGON COMMANDOS , THE BLACK COBRA 3 ) είναι ο Eddie Nichols , το μεγάλο αφεντικό .
O Light είναι γνωστή φυσιογνωμία στις ζούγκλες των Φιλιππίνων και έχει παίξει στο original THE EXPENDABLES (1988) !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.