Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

A LONELY PLACE TO DIE (2011)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Julian Gilbey ( RISE OF THE FOOTSOLDIER , THE ABCs OF DEATH 2 ) .
Η παραγωγή έγινε από το στούντιο Carnaby International , την εταιρία παραγωγής που ήταν υπεύθυνη για το ζόμπι έπος DOGHOUSE (2009) .
Μια ομάδα 5 ριψοκίνδυνων ορειβατών ετοιμάζονται για αναρρίχηση κάπου στα Highlands της Σκοτίας . Σε μια δασώδη έκταση ανακαλύπτουν μια ανήλικη κοπέλα που καλεί για βοήθεια μέσα από την υπόγεια φυλακή της . Η πεντάδα βοηθάει το κοριτσάκι που δεν μιλάει καθόλου αγγλικά για να περιγράψει τι του συνέβη και αναλαμβάνει να το επιστρέψει στις αρχές . Δυστυχώς τους ανακαλύπτουν οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί που το είχαν απαγάγει και τους παίρνουν στο κυνήγι !
Ακολουθεί αιματοβαμμένη καταδίωξη επικών διαστάσεων , πανικόβλητη ανάβαση και τρέξιμο του θανατά σε κατσάβραχα με όσους είναι , ή δεν είναι εξοικειωμένοι με την επικινδυνότητα του άγριου τοπίου να βρίσκουν τραγικό τέλος . Η απειλή είναι αληθινή και μεταδίδεται και εκτός οθόνης .
Το βάρος πέφτει κυρίως στον χαρακτήρα της Allison ( Melissa George - DARK CITY , MULHOLLAND DR. , THE AMITYVILLE HORROR , TURISTAS , 30 DAYS OF NIGHT , TRIANGLE ) . Πέρα από το να προστατεύσει το μικρό κοριτσάκι , θα πρέπει πρώτα να επιβιώσει μέσα στο αφιλόξενο περιβάλλον του ορεινού τοπίου , με ένοπλους μανιακούς να την καταδιώκουν στο κάθε της βήμα .
Εκτός των κακοποιών και των ορειβατών , κάποια στιγμή εμφανίζονται και κάτι σκληροτράχηλοι μισθοφόροι , οι οποίοι είναι στο κατόπι των απαγωγέων , κάνοντας το βουνό πολυσύχναστο μέρος για μερικά λεπτά , αφού η δράση μεταφέρεται σύντομα στην κοντινότερη πόλη . Μικρή επαρχιακή πόλη με 2 αστυνομικούς , κατά την διάρκεια ετήσιου παγανιστικού φεστιβάλ .
Ο Karel Roden ( BLADE II , BULLETPROOF MONK , HELLBOY , ORPHAN , FRANKENSTEIN'S ARMY ) είναι ο Darko . Φαίνεται να ηγείται τις ομάδας των σκληροτράχηλων που έχουν αναλάβει την διάσωση της μικρής . Διαπραγματεύεται με τους απαγωγείς προς χάριν του πατέρα της μικρής ο οποίος τυχαίνει να είναι αρχιμαφιόζος/εγκληματίας πολέμου εξ Ανατολικής Ευρώπης . Οι απαγωγείς είναι περιττό να αναφέρω πως δεν έχουν καλό τέλος .
Η δυάδα των αχρείων αποτελείται από τους κυρίους Kidd ( Sean Harris - CREEP , ISOLATION , PROMETHEUS , DELIVER US FROM EVIL ) και Mcrae ( Stephen McCole ) . Το σπάσιμο μέσης από πτώση του κύριου Mcrae θεωρείται καλύτερη τύχη από την ειδική περιποίηση που περίμενε μέσα στο δάσος τον κύριο Kidd από τους μπράβους του ανατολικοευρωπαίου αρχιμαφιόζου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.