Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

RAMPAGE: CAPITAL PUNISHMENT (2014)


"Οι λέξεις δεν σημαίνουν τίποτε πια . Ο μόνος τρόπος που μπορώ να επηρεάσω αυτές τις ζωές είναι να τις πάρω ..."
- Bill Williamson
 
Ο Uwe Boll επιστρέφει με την συνέχεια του μισανθρωπικού του έπους .
Έχουν περάσει 3 χρόνια από τα γεγονότα της προηγούμενης ταινίας .
Το βίντεο που είχε ανεβάσει με τις ιδέες του περί άμεσης μείωσης του πληθυσμού της γης μετά τις πέντε εκατομμύρια προβολές τον έχει κάνει μύθο ανάμεσα στους παρανοϊκούς εξτρεμιστές που έχουν παρόμοιες ιδέες . Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να βρει ίχνη του παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει οργανώσει σε όλες τις πολιτείες της Αμερικής .
Ο πάνοπλος αντι-ήρωας Bill Williamson ( Brendan Fletcher ) κάνει αισθητή την παρουσία του για άλλη μια φορά στην φανταστική πόλη του Tenderville κρατώντας ομήρους μέσα στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό και μέσω της άμεσης πλατφόρμας επικοινωνίας που του παρέχει η τεχνολογία προσπαθεί να αλλάξει τον κόσμο με την βία της πληροφορίας .
O Lochlyn Munro ( NEEDFUL THINGS , TRANCERS 4: JACK OF SWORDS , DRACULA 2000 , FREDDY VS JASON , ALLIGATOR X , INFECTION: THE INVASION BEGINS , TRUE JUSTICE ) είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του σταθμού WK7 , Chip Parker . O Williamson τον χρειάζεται για να τον βοηθήσει να παρουσιάσει τις ιδέες του μέσω ζωντανής συνέντευξης .
O Mike Dopud ( A DANGEROUS MAN , BORN TO RAISE HELL , TRUE JUSTICE ) είναι ο αστυνόμος Mark , υπεύθυνος της ομάδας διάσωσης που είναι έξω από το στούντιο . Έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τον Williamson , καθώς είναι ο μοναδικός επιζώντας από την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της πόλης τρία χρόνια πριν . Αυτή τη φορά τα εκρηκτικά που έχει βάλει μέσα στον σταθμό ο Williamson ανατινάζονται στα μούτρα του .
Ο Uwe Boll εμφανίζεται ως ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού με την χαρακτηριστική γερμανική προφορά και φαίνεται να τα σπάει με τα ποσοστά τηλεθέασης που δίνει στον σταθμό του το dvd με το λογύδριο τουWilliamson .
Σταθμός και επιζώντες θυσιάζονται για το σχέδιο διαφυγής του Williamson .
Στην επόμενη ταινία θα πρέπει να γίνει επίθεση στο Καπιτώλιο αν θέλουμε να είμαστε σταθεροί στις αξίες μας ...
----------------------------------------
Προτείνεται για διπλή προβολή καναπεδάτης αγανάκτησης με το ATTACK ON WALL STREET (2013) του Uwe Boll - γενικότερα οι ταινίες του Uwe Boll προτείνονται για διπλή προβολή μόνο με άλλες ταινίες του Uwe Boll .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.