Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

IN THEIR SKIN (2012)


Γραμμένο από τον ηθοποιό Joshua Close και σκηνοθετημένο από τον Jeremy Power Regimbal ( ηλεκτρολόγος/κάμεραμαν στο WAR ) .
Μετά τον τραγικό θάνατο της ανήλικης κόρης τους , οι Hudges αποφασίζουν να τα αφήσουν όλα πίσω και να χαλαρώσουν στο εξωχικό τους στην μέση του πουθενά . Παρέα με τον 8χρονο γιο τους θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τον χαμό του άλλου τους παιδιού ανακαλύπτοντας την ποιότητα ζωής που υπάρχει μόνο μακριά από τις μεγαλουπόλεις .
Αν τι αυτού , θα ανακαλύψουν την δολοφονική μανία τριών παλαβών που περνάνε την ώρα τους κλέβοντας κυριολεκτικά τις ζωές άλλων ανθρώπων σε μια προσπάθεια να αγγίξουν την τελειότητα μιας επιτυχημένης ζωής !
Ο Joshua Close ( K-19: THE WIDOWMAKER , THE PLAGUE , DIARY OF THE DEAD , THE EXORCISM OF EMILY ROSE ) είναι ο Mark Hudges , επιτυχημένος δικηγόρος . Οδηγούσε το αυτοκίνητο την μοιραία στιγμή του ατυχήματος . Η επαφή με την βίαιη πραγματικότητα που θα του επιβληθεί , θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα ψυχολογικά του και να σώσει την οικογένεια του .
Η Selma Blair ( HELLBOY , ANGER MANAGEMENT ) είναι η Mary Hudges , επιτυχημένη αρχιτέκτονας . Ένα βήμα πριν τον αλκοολισμό , προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό της κόρης της χαρίζοντας απλόχερα την ξινή γκοθικ ερμηνεία που έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια .
O 13χρονος Quinn Lord ( WHITE NOISE 2: THE LIGHT , SUPERNATURAL , SMALLVILLE , MASTERS OF HORROR , TRICK 'R TREAT , THE IMAGINARIUM OF DOCTOR PARNASSUS , THE POSSESSION , THE 100 ) κάνει τον 8χρονο γιο του ζευγαριού , Brendon .
Ο James D'Arcy ( EXORCIST: THE BEGINNING , AN AMERICAN HAUNTING , CLOUD ATLAS ) είναι ο Bobby , επιτυχημένος παρανοϊκός που κλέβει ζωές σκοτώνοντας τους χαρακτήρες που θέλει να αφομοιώσει για να νιώσει επιτυχημένος μέσα στην ονειρική φαντασία που διαμορφώνει την πραγματικότητα γύρω του . Παρέα με την Jane ( Rachel Miner - THE BLACK DAHLIA , THE BUTTERFLY EFFECT 3: REVELATIONS , SUPERNATURAL ) και τον 15χρονο αδελφό της Jared ( Alex Ferris - νεαρός Sam Winchester σε ένα επισόδειο του SUPERNATURAL , X-MEN THE LAST STAND , EUREKA , SANCTUARY ) , παριστάνουν την οικογένεια που ζει κοντά στο σπίτι των Hudges , αλλά στην πραγματικότητα τους είχαν βάλει στο μάτι από καιρό περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να γίνουν οι ίδιοι Mark , Mary και Brendon Hudges !
------------------------------------
Προτείνεται για αφιέρωμα οικογενειακής γαλήνης σε απομονωμένο σπίτι στην εξοχή με τα THE STRANGERS (2008) και YOU'RE NEXT (2011) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.