Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ASSAULT ON WALL STREET (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με τίμια διάθεση για κατακραυγή εναντίον του καπιταλιστικού συστήματος από τον Uwe Boll .
Ο Jim Baxford είναι ένας μέσος αστός της Νέας Υόρκης . Η δουλειά του είναι τίμια και πληρώνει καλά . Είναι ευτυχισμένος με την γυναίκα του . Τα πράγματα αλλάζουν όταν η οικονομική κρίση χτυπήσει και χάσει ξαφνικά την δουλειά του και την γυναίκα του . Κάτι μέσα του θα σπάσει και θα αναζητήσει ματωμένη εκδίκηση από τους υπεύθυνους της κρίσης μέσα στην Wall Street ...
O Dominic Purcell ( PRISON BREAK ) είναι ο Jim Baxford , σεκιουριτάς χρηματαποστολών . Χάνει τα λεφτά του , χάνει την δουλειά του , χάνει την υπομονή του !
Στα μισανθρωπικά χνάρια του Bill Williamson από το RAMPAGE (2009) , ο Jim αναλαμβάνει στα τελευταία 20 λεπτά της ταινίας την ιερή αποστολή να εξολοθρεύσει τους δεινάστες του λαού - για τον λαό , με σκοπό να επαναφέρει την δικαιοσύνη .
Αρχικά χάνει την δουλειά του , αλλά η γυναίκα του χρειάζεται να υποστεί πειραματική/ακριβή ορμονοθεραπεία για να γλυτώσει μια επαναφορά των όγκων που είχε παλιότερα στον εγκέφαλο - επίσης δεν μπορεί να μείνει έγκυος . O Jim έκανε το λάθος να επενδύσει όλα του τα λεφτά σε μια "σίγουρη" εταιρία η οποία χρεωκόπησε . Τα λεφτά πετάνε προς όλες τις κατευθύνσεις με την πιστωτική να φουσκώνει από τα φάρμακα που πρέπει να παίρνει η γυναίκα του , τις τράπεζες να απαιτούν τα λεφτά τους , τον δικηγόρο του να τον κοροϊδεύει με την πολυπλοκότητα της υπόθεσης του , κτλ ... Πόσοι λογαριασμοί χρειάζεται να μαζευτούν για να γυρίσει ανάποδα το μυαλό ενός απολυμένου ανθρώπου ;! Πολλοί , γιατί τα πάντα αλλάζουν για τον Jim όταν επιστρέφει απολυμένος σπίτι και βρίσκει με κομμένες φλέβες την γυναίκα του .
Το κοινωνικό δράμα που είναι πραγματικότητα για εκατομμύρια ανθρώπους αυτή την περίοδο , γίνεται αιματοβαμμένος εφιάλτης εκδίκησης .
O Edward "The Original John Connor" Furlong ( THE CROW: WICKED PRAYER ) είναι ο Sean , συνάδελφος του Jim και καλός του φίλος που θέλει να τον βοηθήσει στην δύσκολη στιγμή .
O Keith David ( MARKED FOR DEATH ) είναι ο Freddy , μεσήλικας αστυνομικός , φίλος του Jim .
O Michael Pare ( INSTANT JUSTICE ) είναι ο Frank , επίσης μεσήλικας αστυνομικός που τα λέει με τον Jim και την υπόλοιπη παρέα σε εστιατόριο/στέκι . Όλοι τους έχουν χάσει σημαντικά ποσά χρημάτων με τον ένα ή τον άλλο τρόπο κατά την διάρκεια της κρίσης . Δυστυχώς δεν παίρνουν όλοι μαζί τα όπλα να βγούνε στους δρόμους ...
Ο Lochlyn Munro ( TRUE JUSTICE , RAMPAGE: CAPITAL PUNISHMENT ) είναι ο χρηματιστής του Jim , Robert Canworth . Έχασε όλα τα λεφτά του Jim στο επενδυτικό "παιχνίδι" . Έχασε κι αυτός μερικά λεφτά με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να πάει διακοπές στα νησιά Μπραμπάντος φέτος . Κέρδισε μια σφαίρα στο κεφάλι ...
O Eric Roberts ( THE EXPENDABLES ) είναι ο δικηγόρος του JimPatterson . Απαιτεί 10 χιλιάρικα για να βοηθήσει τον Jim . Εμφανίζεται σε δύο σκηνές .
O Mike Dopud ( TRUE JUSTICE ) είναι ο Tom Allgard , μέλος της φίρμας των αδίστακτων χρηματιστών που καταστρέφουν ζωές με μια τους λέξη .. Ο Canworth δουλεύει για αυτόν . Ο Dopud έχει την κατάρα να μην παραμένει ποτέ ζωντανός μέχρι το τέλος των ταινιών όπου εμφανίζεται !
Ο John Heard ( HOME ALONE ) είναι ο διευθυντής της φίρμας . Παραμένει αδίστακτος καπιταλιστής μέχρι το τέλος .
O Clint Howard ( EVIL SPEAK ) είναι ο Chuck , ο μυστήριος έμπορος όπλων που παρέχει τον οπλισμό που χρειάζεται ο Jim για την αποστολή του .
---------------------------------------------
Ακριβώς όπως και στο RAMPAGE: CAPITAL PUNISHMENT (2014) , το εξώφυλλο του dvd υπόσχεται δράση μεγαλύτερης κλίμακας από αυτή που καταλήγεις να παρακολουθείς . Ο Dominic Purcell δεν κάνει ποτέ επίθεση στη Wall Street , πέρα από μερικές βόλτες σκεφτικός έξω από τα χρηματιστήρια . Σχεδιάζει επιθέσεις στα σπίτια των υπεύθυνων για τα δεινά του και τους εκτελεί stealth-mode με την τελική επίθεση να γίνεται μέσα στο γραφείο της χρηματιστηριακής εταιρίας που θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο με μια διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.