Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

MIDGET ZOMBIE TAKEOVER (2013)

"Θα αφήσω μια δεσμίδα με 2000 δολάρια μπροστά από έναν ανοικτό ανεμιστήρα . Τουλάχιστον δεν θα φτιάξω ταινία που θα κάνει τους ανθρώπους που μπορεί να την δουν κάποια στιγμή στην ζωή τους να αισθανθούν άσχημα για ανθρώπους σαν και εμένα" .
Ο Glenn Berggoetz δεν σκέφτηκε ποτέ κάτι τέτοιο , γιατί μετά την προτροπή προέδρου Β-εταιρίας Γ-διανομής "κάνε μου εσύ ταινία με μπικίνι και με ζόμπι και εμείς θα την διανείμουμε" αποφάσισε να γράψει , να σκηνοθετήσει και να χρηματοδοτήσει κωμωδία τεκέ με ζόμπι-νάνους - η εταιρία παραγωγής του έχει το χαρακτηριστικότατο όνομα Driving With Our Eyes Shut - πιθανότατα να έκανε ο ίδιος το επεξηγηματικό μοντάζ των φωτογραφιών για το εξώφυλλο του dvd-r . Είναι ο ίδιος άνθρωπος που έκανε στο ίδιο ιλαρό κλίμα την βιντεο-προσαρμογή (έγραψε , σκηνοθέτησε και έπαιξε δηλαδή) του DIE HARD (1987) το 2010 με τον ευφάνταστο τίτλο TO DIE IS HARD . Ο ίδιος άνθρωπος που στο άνοιγμα της ταινίας του THE WORST MOVIE EVER , έβγαλε έσοδα σαββατοκύριακου 11 ολόκληρα δολάρια με ΈΝΑ εισιτήριο που έκοψε ο κατεστραμμένος κινηματογράφος που δέχτηκε να το προβάλει ...
Χαβαλέδες κολεγίου και γκομενάκια με μπικίνι μαζεύονται στο σπίτι μιας κοπέλας (οι γονείς λείπουν για σαββατοκύριακο υποτίθεται , αλλά όλοι γνωρίζουμε πως πρόκειται για το σπίτι του Berggoetz) για να έρθουν πιο κοντά μέσα στα άνοστα πλαίσια ενός πάρτι με πολύ αλκοόλ και λίγα ρούχα .
Επίσης , δεν φτάνει που βρήκαμε γκομενάκια με μαγιό για το γύρισμα , τα χουφτώνουν και οι υποτιθέμενοι νάνοι (ούτε κανονικούς νάνους δεν μπόρεσε να βρει ο Berggoetz) ;!
--------------------------
Ο/Η/Το wickedlillette574 αναφέρει χαρακτηριστικά στο μοναδικό σχόλιο που υπάρχει κάτω από το βίντεο του τρέηλερ στο youtube : "The f*** did i just see"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.