Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

WILLOW CREEK (2013)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Bobcat Goldthwait ( SHAKES THE CLOWN , CHAPPELE'S SHOW , GOD BLESS AMERICA ) .
Η θρυλική κινηματογράφηση του μυθικού μεγαλόποδα από μια αποστολή του 1967 , συνεχίζει να κεντρίζει την περιέργεια των αναζητητών της αλήθειας . Ζευγάρι αποφασίζει να ακολουθήσει την διαδρομή που ακολούθησε η αποστολή με σκοπό να αποδείξει μια και καλή την ύπαρξη του στο ευρύ κοινό .
O Bryce Johnson ( PRETTY LITTLE LIARS ) είναι ο Jim . Πιστεύει στην ύπαρξη του Μεγαλόποδα και έχει σκοπό ζωής να φτιάξει ένα ντοκιμαντέρ για αυτόν έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία της ύπαρξης του .
Η Alexie Gilmore ( BEVERLY HILLS 90210 ) είναι η Kelly , η κοπέλα του Jim . Ακολουθεί τον φίλο της με σκοπό να διασκεδάσει στο ταξίδι στην φύση . Δεν πιστεύει στην ύπαρξη του πιθηκαρκουδάνθρωπου , γεγονός που προκαλεί ένταση στην σχέση τους . Με λίγα λόγια του σπάει τ'αρχί&ια λέγοντας του για ξωτικά .
Ο τρίτος που ακολουθεί το ζευγάρι είναι ο θεατής που βλέπει ότι καταγράφει η κάμερα τους στην αναζήτηση της αλήθειας : Την τοπική κοινότητα του Willow Creek που ζει από το εμπόρευμα που πουλάει ο "μύθος" , τους ευχάριστους χαρακτήρες που είναι έτοιμοι να πουν και ένα τραγούδι προς τιμήν του τέρατος , αλλά και τους νευρικούς τύπους που απειλούν το ζευγάρι να πάει από εκεί που ήρθε !
Οι πλάκες σταματάνε όταν επιτέλους βρουν την τοποθεσία που τόσο ήθελαν , καθώς την πρώτη νύχτα διανυκτέρευσης μέσα στην σκηνή αρχίζουν να ακούγονται ουρλιαχτά , βρυχηθμοί και κλάματα σε κοντινή απόσταση από το δάσος . Κάτι άγνωστο φτάνει μέχρι την σκηνή και αρχίζει να την χτυπάει προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι ...
Το δράμα της επιβίωσης συνεχίζεται για δεύτερη και τελευταία για μερικούς μέρα . Ο δρόμος της επιστροφής στο αυτοκίνητο έχει χαθεί και οι συνεχόμενοι κύκλοι παραδίδουν για δεύτερη φορά το ζευγάρι μέσα στην σκοτεινή ασχήμια του άγνωστου τοπίου .
Η ανακάλυψη που τόσο πολύ ήθελε να κάνει ο Jim γίνεται σύντομα πραγματικότητα , αλλά με κόστος την ζωή τους ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.