Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

RAMPAGE (2009)

Γραμμένο στο γνωστό μισανθρωπικό τριπάκι που χαρακτηρίζει τις τελευταίες του δημιουργίες και σκηνοθετημένο με παραληρηματικό τρόπο από τον Uwe Boll ( HOUSE OF THE DEAD , BLOODRAYNE TRILOGY , IN THE NAME OF THE KING TRILOGY , ATTACK ON WALLSTREET , BREED ) .
Μανιακός με πανοπλία από κέβλαρ και ατσάλι βγαίνει υπεροπλισμένος στους δρόμους και μοιράζει θάνατο .
Ο Brendan Fletcher ( FREDDY VS JASON , GINGER SNAPS 2: UNLEASHED , GINGER SNAPS: THE BEGINNING , BLOODRAYNE II: DELIVERANCE , BLOODRAYNE: THE THIRD REICH , LEPRECHAUN: ORIGINS ) είναι ο 23χρονος Bill Williamson . Ζει με τους γονείς του στην φανταστική πόλη Tenderville κάπου στο Oregon . Δουλεύει ως μηχανικός . Το αφεντικό δεν του δίνει αύξηση , οι γονείς του (ο πατέρας του είναι ο Max Headroom , γνωστός και ως Matt Frewer στην "πραγματική" ζωή) τον θέλουν εκτός σπιτιού μιας και έχει φτάσει πλέον τα 23 και η πραγματικότητα που λαμβάνει καθημερινά από τα νέα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου δεν συμβαδίζει με αυτή που έχει στο μυαλό του . Έχουμε μαζευτεί πολλοί πάνω σε αυτό τον πλανήτη και κάποιος πρέπει να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα . Το ποτήρι των νεύρων ξεχειλίζει σύντομα , καθώς ο μοναχικός νέος έχει γεμίσει με ιδέες βίαιης αλλαγής των δεδομένων που ορίζουν την ύπαρξη του . Η ματωμένη εκδίκηση εναντίον της κοινωνίας παίρνει σάρκα και οστά όταν ο καφές που του ετοιμάζουν σε ένα κατάστημα δεν ανταποκρίνεται στις γευστικές του προσδοκίες και σταδιακά φτάνει να πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει την απόλυτη ρήξη με την πραγματικότητα πυροβολώντας τη στα μούτρα !
Μέσα σε ένα βαν γεμάτο εκρηκτικά , οπλισμένος με αυτόματα , μαχαίρια και εκρηκτικά , κάνει θεαματική εμφάνιση στο κέντρο της πόλης ξεκινώντας το καταστροφικό του έργο ...
O Michael Pare ( INSTANT JUSTICE , MAXIMUM CONVICTION ) είναι ο Σερίφης Melvoy .
Θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει το αντίπαλο δέος για τον Williamson σε σκηνή εξοχικής καταδίωξης τύπου Rambo the First Blood , αλλά καταλήγει σύντομα με μια μαχαιριά στο συκώτι μετά την πρώτη τους συνάντηση .
Μετά τον χαλασμό , ο πάνοπλος δράστης καταφέρνει να παγιδέψει τον μοναδικό του φίλο , Evan Drince ( Shaun Sipos - FINAL DESTINATION 2 , THE GRUDGE 2 , LOST BOYS: THE TRIBE , TEXAS CHAINSAW 3D , THE VAMPIRE DIARIES ) - σεσημασμένο βίντεο μπλόγκερ της αποκάλυψης με πατέρα γνωστό για την αντι-κυβερνητική του στάση κατά την διάρκεια των δεκαετιών του '60 και του '70 - αφήνοντας τον νεκρό με την πανοπλία και τα όπλα του σε ένα δάσος , κοντά σε πτώματα αστυνομικών που είχε ξεπαστρέψει νωρίτερα (ανάμεσα τους και ο Pare) .
Ο Williamson αφήνει βίντεο-μήνυμα με πρόταση αφανισμού του υπερ-πληθυσμού αυτού του ταλαίπωρου πλανήτη και εξαφανίζεται από παντού με τα λεφτά της ληστείας που έκανε ανάμεσα στις εκτελέσεις . Η ανάρτηση στο ίντερνετ εμφανίζεται δύο χρόνια μετά τα αιματοβαμμένα γεγονότα αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για άμεση συνέχεια του πλανητικού καθαρισμού σε επόμενες ταινίες ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.