Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

I AM OMEGA (2007)

Η Asylum κυκλοφορεί κατευθείαν-σε-dvd μεταποκαλυτπική περιπέτεια με Mark Dacascos σε μια προσπάθεια να προλάβει την κυκλοφορία του μεγαθήριου της Warner Bros I AM LEGEND (2007) με Will Smith .
Η νουβέλα του Richard Matheson λαμβάνει σκληροτράχηλη περιποίηση από τον κασκαντέρ/ηθοποιό Geoff Meed ( KICKBOXER 5 , LEPRECHAUN 4: IN SPACE , RESIDENT EVIL: EXTINCTION , THE DAY THE EARTH STOOD STILL ) , ενώ την βιντεο-σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ηθοποιός/σκηνοθέτης Griff Furst ( ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε παρασκηνιακούς ρόλους στα BOA VS PYTHON , TRANSMORPHERS , MONSTER WOLF , BATTLESHIP , GREEN LANTERN ) + ( ως σκηνοθέτης είναι υπεύθυνος για τα LAKE PLACID 3 , ARACHNOQUAKE , GHOST SHARK και άλλες επιτυχίες της Asylum ) .
Ο Renchard ( Mark Dacascos - AMERICAN SAMURAI , DOUBLE DRAGON , CRADLE 2 THE GRAVE , KAMEN RIDER: DRAGON KNIGHT , MORTAL KOMBAT: THE LEGACY ) είναι ο τελευταίος άνθρωπος πάνω στη Γη . Τουλάχιστον έτσι πιστεύει , αφού η μοναδική του επαφή με την πραγματικότητα είναι η αντιμετώπιση καθημερινών επιθέσεων από απάνθρωπους ματωμένους μεταλλαγμένους κανίβαλους ! Με στρατιωτική εκπαίδευση και ταλέντο στις πολεμικές τέχνες , ο Renchard φαίνεται να είναι ικανός να τα βγάζει πέρα μέσα στο επικίνδυνο περιβάλλον όπου ζει , αφού πέρα από τους παραμορφωμένους νεκροζώντανους , εξασκεί τις γνώσεις του στο κίκμποξ και πάνω σε επιζώντες αλιτήριους που θέλουν να πουλήσουν μαγκιά και βιασμό ! Όταν ανακαλύψει πως υπάρχει και τελευταία γυναίκα στο παιχνίδι η οποία τυχαίνει να έχει ανοσία στην ζόμπι πανούκλα , αποφασίζει να βάλει ένα εκρηκτικό τέλος στην μεγάλη κοντινή πόλη (με την επεξηγηματική βοήθεια μισής ώρας flashbacks για ανάπτυξη ηρωικού χαρακτήρα που πάει περίπατο κάθε φορά που ο Dacascos αρχίζει τις κλωτσιές) για να θέσει τους δικούς του κανόνες επιβίωσης στον τερματισμένο από πολιτισμό πλανήτη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.