Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

WOULD YOU RATHER (2012)


Γραμμένο από τον Steffen Schlachtenhaufen και σκηνοθετημένο από τον David Guy Levy .
Νεαρή κοπέλα στην προσπάθεια της να βοηθήσει οικονομικά τον τραυματισμένο από ατύχημα αδελφό της , δέχεται να συμμετάσχει σε ένα θανατηφόρο παιχνίδι "Θα-Προτιμούσες-Να-Βάλεις-Ένα-Ξυράφι-Στο-Μάτι-Σου-Από-Το-Να-Το-Βάλεις-Στο-Μάτι-Του-Διπλανού-σου" που διοργανώνεται από εκκεντρικό αριστοκράτη (αυτοί οι πλούσιοι έχουν πάντα τις καλύτερες ιδέες για να περνάνε τον χρόνο τους) .
Ο Jeffrey Combs ( RE-ANIMATOR ) είναι ο Shepard Lambrick . Το ίδρυμα της οικογένειας του έχει χρηματοδοτήσει πτέρυγες σε νοσοκομεία και σχολεία ανά τον κόσμο . Η οικογένεια βοηθάει κάθε χρόνο ανθρώπους μέσω ενός παιχνιδιού που λαμβάνει χώρα στο σπίτι του Shepard . Τουλάχιστον έτσι παρουσιάζεται . Είναι ευχάριστο να βλέπεις τον Combs σε παραγωγές που δεν είναι του τρόμου . Για εκκεντρικός σαδιστής που γουστάρει να βλέπει ανθρώπινο πόνο γύρω του , αλλά ταυτόχρονα να κάνει και την καλή πράξη στο τέλος της ημέρας , πείθει χωρίς προσπάθεια ... Πλαισιωμένος από Άγγλους πρώην μισθοφόρους που λειτουργούν ως το υπηρετικό του προσωπικό/όργανα καταστολής και με έναν γιο που έχει χάσει τελείως τον έλεγχο , ο Shepard Lambrick μπορεί να βρει ικανοποίηση στην πολυάσχολη ζωή του , μόνο στην ετήσια βραδιά μακελειού που διοργανώσει στο σαλόνι του ... Για τα εκατομμύρια που προσφέρει , οι "καλεσμένοι" είναι ικανοί για τα πάντα , και το να διαμορφώνει νέες συνειδήσεις του προκαλεί ένα αίσθημα ενέργειας που δεν βρίσκει πουθενά αλλού .
Η Brittany Snow ( SEAQUEST DSV , NIP/TUCK , PROM NIGHT ) είναι η Iris . Προσπαθεί να πιάσει μια δουλειά της προκοπής για να βοηθήσει τον αδελφό της ο οποίος χρειάζεται άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών . Παράτησε το κολέγιο και επέστρεψε στην πόλη που μεγάλωσε για να τον προσέχει , καθώς γονείς δεν υπάρχουν . Δέχεται να συμμετάσχει στο παιχνίδι του Lambrick χωρίς να γνωρίζει τι την περιμένει στο δείπνο για 10 (8 παίχτες και 2 Lambricks να εποπτεύουν τις διαδικασίες και να εξευτελίζουν τους καλεσμένους) . Τα πρώτα χαλαρά 10 χιλιάρικα πέφτουν στο τραπέζι με την προϋπόθεση πως η χορτοφάγος Iris θα φάει την μπριζόλα του γεύματος . Μια ολόκληρη ζωή πειθαρχίας και ιδανικών πάει περίπατο με τα μαχαιροπίρουνα να πιάνουν φωτιά . Τα επόμενα 10 χιλιάρικα που γίνονται σταδιακά 50 πάνε στον πρώην αλκοολικό για να πιει . Αυτό ήταν μόνο η αθώα αρχή .
Το Παιχνίδι :
Οι παίχτες έχουν 15 δευτερόλεπτα στην διάθεση τους (ο χρόνος αλλάζει με την κάθε δοκιμασία) να πάρουν μια απόφαση πάνω σε ένα δίλημμα που θα τους τεθεί . Αν ο παίχτης αρνηθεί να διαλέξει να πράξει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάνω στο δίλημμα , βγαίνει εκτός παιχνιδιού (εκτός παιχνιδιού εννοείται εκτός ζωής γενικότερα - κάτι το οποίο γίνεται αντιληπτό μετά την πρώτη πιστολιά στα μούτρα του πρώτου που προσπάθησε να φύγει με το έτσι θέλω) .
Η Sasha Grey ( STRAP ATTACK 6 , HOUSE OF ASS 7 , NO SWALLOWING ALLOWED 13 , και άλλοι 200 παρεμφερείς τίτλοι ) είναι η Amy , η αδίστακτη σκύλα που είναι έτοιμη να σκοτώσει όλους τους υπόλοιπους για να νικήσει . Αν μπορούσε να κρατήσει και την αναπνοή της για 4 λεπτά κάτω από το νερό , μπορεί να έφτανε και στον τελικό ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.