Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ROADSIDE MASSACRE (2012)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Scott Kirkpatrick ( THE ADVENTURES OF SCHIZOPHRENIC BILL ) . Γνωστό και ως THE TEXAS ROADSIDE MASSACRE για να μην κρατάμε καθόλου τα προσχήματα ...
Ομάδα νεαρών προσπαθεί να επιβιώσει μέσα σε μια μικρή επαρχιώτικη πόλη κανιβάλων μέσες άκρες .
Συγκεκριμένα 5 φίλοι από το κολέγιο (ο σοβαρός οδηγός , η συνοφρυωμένη συνοδηγός με το οικογενειακό δράμα , ο χαβαλές με την κάμερα και το κα&λομένο ζευγάρι στο πίσω κάθισμα) είναι καθ οδών για τα αίσχη που τους περιμένουν στο φετινό Spring Break . Η απόφαση να σταματήσουν για βενζίνη στο πρώτο βενζινάδικο που θα συναντήσουν και να ρωτήσουν που υπάρχει κάποιο καλό εστιατόριο τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην μικρή πόλη του Blueridge . Τα "παϊδάκια" του Jimmy ( Master Dave Johnson - ALIEN SPECIES ) είναι ξακουστά . Το αυτοκίνητο φυσικά χαλάει , μαζί με την διάθεση της παρέας , αλλά παρόλα αυτά η νέα πραγματικότητα που θα αντιμετωπίσουν στην περιοχή θα τους αναγκάσει να δραστηριοποιήσουν άλλα μέρη του εγκεφάλου τους αν δεν θέλουν να καταλήξουν πιάτο της ημέρας στο μενού της ψησταριάς του Jimmy ...
Η αμέσως επόμενη περίεργη λεπτομέρεια στην ψησταριά του Jimmy , πέρα από το μενού είναι πως οι υπάλληλοι του συμπεριφέρονται σαν ζόμπι , με μαύρους κύκλους στα μάτια και συγκαμένο περπάτημα . Το δράμα περιπλέκεται όταν η Karen ( Marina Resa - GHOST MONTH ) αναγνωρίζει σε μια από τις υπαλλήλους την χαμένη εδώ και δύο χρόνια αδελφή της April !
Τα πράγματα μπαίνουν στην τελική τους πορεία όταν ένας γιγαντόσωμος ζομπο-υπάλληλος του Jimmy , αρχίσει να σκοτώνει έναν-έναν τους ταξιδιώτες , αφήνοντας μόνο την Karen ως υποψήφιο νέο μέλος του ναρκωμένου προσωπικού ... Jimmy και λοιποί συγγενείς που είναι μέσα στο κόλπο της κανιβαλικής ζομποποίησης θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την Karen στο Blueridge με κάθε τρόπο ..
Το έχεις δει να συμβαίνει εκατομμύρια φορές , άλλη μια πάει πολύ !
Βγαίνει και το 40th Anniversary του THE TEXAS CHAISHAW MASSACRE (1974) , οπότε τα τσουρέκια αρχ*&ια που μας έχει κάνει ήδη ο Hooper ξεφουσκώνουν ανάλαφρα με τις βιντεο-απόπειρες του ίδιου πράγματος από ανεξάρτητους φεσαδώρους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.