Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

THE FACTORY (2014)

 
Γραμμένο από τους Stephen Durham ( BLOODLINES ) και David McClellan , και σκηνοθετημένο από τον Steven Judd . Γνωστό και ως DEATH FACTORY .
Ένα ιδιαίτερο μουσείο στην μέση της ερήμου , το επονομαζόμενο "Εργοστάσιο Θανάτου" , παρουσιάζει τα μακάβρια εκθέματα του από αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν όσο ζούσαν διαβόητοι κατά συρροήν δολοφόνοι του περασμένου αιώνα . Εκτός από λαμπατέρ φτιαγμένα από ανθρώπινο δέρμα , ο συλλέκτης του μουσείου έχει στην κατοχή του φιαλίδια με το αίμα των μανιακών !
Βάζεις στην βιντεο-εξίσωση τον Σατανά (γνωστός και ως Elmer Fudd σε όποιον ρωτάει το όνομα του) ο οποίος οδηγάει ένα λεωφορείο με κλισέ χαρακτήρες το οποίο παρατάει και-καλά χαλασμένο κοντά στο μουσείο , έναν Νιγηριανό ορκισμένο για ματωμένη εκδίκηση και την αναμενόμενη νεκρανάσταση 6 δολοφόνων (Jeffrey Dahmen , Albert Fish , John Wayne Gacy , Ed Gein , Jack The Ripper και ένας μπαλαντερ δολοφόνος με μαύρη κουκούλα ο οποίος μάλλον πρέπει να είναι ο Zodiac) μετά από σατανική επίκληση ! Ο Νιγηριανός και ο αντι-ήρωας της παρέας των τουριστών θα μπουν σε ένα παιχνίδι "there-can-be-only-one" , καθώς κάθε φορά που πεθαίνει ένας από τους μανιακούς , η "δύναμη" του μπαίνει μέσα σε εκείνον που τον σκότωσε (με την μορφή ψηφιακής ομίχλης) ...
O Damien Puckler ( 30000 LEAGUES UNDER THE SEA , 666: THE BEAST , JOURNEY TO THE CENTER OF THE EARTH , DEATH RACERS , CAMEL SPIDERS , GRIMM ) είναι ο Simon , ο γυμνασμένος αντι-ήρωας που θα αναλάβει να παίξει MMA με τους νεκρανασταμένους κατά συρροήν δολοφόνους και τον Νιγηριανό αντίπαλο του . Όταν ήταν μικρός είχε δει την μητέρα του να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του από τον πατρίο του (;) τον οποίο και εκτέλεσε με μπαστούνι του γκόλφ . Κατατάχθηκε στον στρατό για να ξεχάσει και βρέθηκε κάπου στις εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής .
Θυμίζει τόσο εμφανισιακά όσο και ερμηνευτικά έναν γυμνασμένο Casper Van Dien , γεγονός που δικαιολογεί κάπως την μετάβαση του από παραγωγές της Asylum στο τηλεοπτικό GRIMM .
Ο Semi Anthony ( AGAINST THE GRAIN ) είναι ο JB . Σκοτώνει τον συλλέκτη που είχε το μουσείο και ετοιμάζει σατανική τελετή νεκρανάστασης όταν το λεωφορείο κάνει την εμφάνιση του στον ορίζοντα . Είχε σκοπό να μαζέψει την δύναμη όλων των δολοφόνων ώστε να γίνει το απόλυτο όργανο θανάτου και να πάρει ματωμένη εκδίκηση από εκείνους που έκαψαν το χωριό του και σκότωσαν/βίασαν την οικογένεια του . Στο πρόσωπο του Simon βλέπει τους δυτικούς εκτελεστές της οικογένειας του . Είναι επίσης γνώστης μικτών πολεμικών τεχνών και φαίνεται να έχει κάνει συμφωνία με τον Σατανά/Elmer Fudd ...
------------------------------------------------------
Δεν γνώριζα πως ο Ed Gain ήταν γοριλάνθρωπος WWE διαστάσεων - κάτι δεν πήγε καλά με το κάστινγκ εδώ . Όπως επίσης πως ο Jack The Ripper ήταν γκόμενα με καυτό στριγκάκι κάτω από την αποκριάτικη κάπα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.