Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

AGORAPHOBIA (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Lou Simon ( THE AWAKENED , HAZMAT ) .
Η Faye ( Cassandra Scerbo - MAKE IT OR BREAK IT , SHARKNADO ) κληρονομεί το σπίτι του πατέρα σε ένα απομακρυσμένο βαλτοτόπι της Florida . H Faye είναι αγοραφοβική οπότε δεν βγαίνει καθόλου από το πλούσιο πατρικό της .
Ο σύζυγός της Tom είναι δικηγόρος ο οποίος αναλαμβάνει μια μεγάλη δουλειά , κάτι το οποίο θα τον κάνει να λείπει συνέχεια τις πρώτες μέρες της εγκατάστασης . Για να μην μένει πολλές ώρες μόνη της ο Tom προσλαμβάνει εσώκλειστη βοηθό την Nina . Οι δύο γυναίκες γίνονται φίλες αλλά σύντομα διάφορα περίεργα περιστατικά θα κάνουν την συγκατοίκηση μια πρωτόγνωρη εμπειρία αγωνίας με την άτυχη βοηθό να αποχωρεί από το καστ με συνοπτικές διαδικασίες .
Η πρώτη ύποπτη για τα γεγονότα θα μπορούσε να είναι η στραβωμένη με την μοιρασιά της κληρονομιάς πρώην φιλενάδα του πατέρα της Faye , Elizabeth ( Julie Kendall - GIRLS GONE DEAD ) . Επιμένει πως το σπίτι έπρεπε να πάει σε εκείνη . Μετά έρχονται όλοι οι υπόλοιποι , από τον γιατρό μέχρι τον σύζυγο , καθώς η Faye πέρα από το σπίτι έχει κληρονομήσει επιπλέον 30 εκατομμύρια δολάρια . Η επόμενη εξήγηση είναι πως στον χώρο υπάρχει όντως το φάντασμα της μητέρας της το οποίο παίρνει ματωμένη εκδίκηση για τον άδικο τεμαχισμό της με όποιον τρόπο μπορεί - κυρίως προκαλώντας παραισθήσεις στην ήδη ψυχικά ταλαιπωρημένη ηρωίδα για να την προστατεύσει τελικά (;) .
O Tony Todd ( CANDYMAN: FAREWELL TO FLESH , FINAL DESTINATION , SCARECROW SLAYER ) είναι ο Δόκτωρ Murphy , ο γιατρός που παρακολουθεί την Faye εδώ και 8 χρόνια . Έχει φροντίσει ο ίδιος να συνεχιστεί η θεραπεία της μέσα στην ασφάλεια του πατρικού της σπιτιού , αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις προτείνει να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο για συνεχόμενη παρακολούθηση . Το ενδιαφέρον του ήταν αληθινό , δεν ήταν μέσα στο κόλπο .
---------------------------------------------
Ο αρλεκίνος φάντασμα που υπάρχει στο εξώφυλλο του dvd δεν εμφανίζεται ποτέ - το εναλλακτικό εξώφυλλο του dvd έχει τον Tony Todd σε απειλητική στάση πίσω από την Scerbo , κάνοντας τον θεατή να νομίζει πως ετοιμάζει κάτι βρώμικο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.