Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

INTO THE GRIZZLY MAZE (2015)


Γραμμένο από τους Guy Moshe ( BUNRAKU ) και J.R. Reher ( DON'T LOOK THERE ) και σκηνοθετημένο από τον David Hackl ( SAW V ) .
Δύο αδέλφια που έχουν χαθεί από το πέρασμα του χρόνου ξανασυναντιούνται στην μικρή πόλη όπου μεγάλωσαν .
Τα πράγματα στην περιοχή έχουν αλλάξει . Λαθροθήρες σκοτώνουν ζώα χωρίς να υπολογίζουν τις ισορροπίες των πληθυσμών και κόβουν δέντρα υπό τις ευλογίες του διεφθαρμένου σερίφη ( Scott Glen - MARVEL'S DAREDEVIL ) . Μετά την μαζική σφαγή ανήλικων αρκούδων , μια αγανακτισμένη 3μετρη ενήλικη αρκούδα αναλαμβάνει δράση και παίρνει τον νόμο στις πατούσες της μοιράζοντας ματωμένη δικαιοσύνη σε όποιον συναντά . Το εν λόγω κτήνος είναι ο κεντρικός χαρακτήρας όπου γύρω του μαζεύονται (ή καλύτερα τρέχουν μακριά για να σωθούν) όλοι οι υπόλοιποι . Οι τοπικοί εκπρόσωποι του νόμου ξεκινούν αρκουδοκυνηγητό χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα .
Ο James Marsden ( X-MEN ) είναι ο Rowan , ο μικρότερος αδελφός . Ατίθασος . Έκανε 7 χρόνια φυλακή επειδή έμπλεξε με τους λάθος ανθρώπους και σκότωσε έναν εγκληματία . Επιστρέφει στο πατρικό του με σκοπό να τιμήσει την μνήμη του πατέρα του παίρνοντας το αγαπημένο του μονοπάτι στο δάσος για δύο μέρες .
Ο Thomas Jane ( THE PUNISHER ) είναι ο Beckett , ο μεγάλος αδελφός . Ακολουθεί τους κανόνες . Είναι σερίφης στην περιοχή . Παλιός κυνηγός και αυτός σαν τον αδελφό του και τον πατέρα του ο οποίος πλέον έχει κρεμάσει το όπλο του . Έχει παντρευτεί την Michelle ( Piper Perabo - LOOPER ) η οποία αγαπάει και προστατεύει τα ζώα . Πλέον αντί να κυνηγάει αρκούδες τις παρακολουθεί με μηχανήματα . Η μάχη με την αρκούδα θα φέρει τα δύο αδέλφια πιο κοντά από ποτέ . Θα μπορούσαν άνετα να πιούν μπύρες πάνω από το πτώμα της στο τέλος της ταινίας .
Ο Billy Bob Thornton ( CHOPPER CHICKS IN ZOMBIE TOWN ) είναι ο Douglass . Παλιός κυνηγός με ασίγαστο μίσος για όλες τις αρκούδες . Από τότε που μια αρκούδα επιτέθηκε σε μια ομάδα που είχε κατασκηνώσει μαζί του (έκανε τον οδηγό παλιά) και τους έφαγε όλους , έχει βάλει σκοπό να μην αφήσει καμία ζωντανή . Στην πρώτη του συνάντηση με το τέρας της ιστορίας μένει με το μισό του πρόσωπο κατεβασμένο στον ώμο . Στην δεύτερη του τελειώνουν οι σφαίρες . Δεν υπάρχει τρίτη συνάντηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.