Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

HITMAN: AGENT 47 (2015)

Γραμμένο με μανιέρα κινηματογραφικού υπερ-ηρωισμού τραβηγμένο από τις κατσαρές τρίχες της αληθοφάνειας από τους Skip Woods ( SWORDFISH , THE A-TEAM , X-MEN ORIGINS: WOLVERINE , A GOOD DAY TO DIE HARD , SABOTAGE ) και Michael Finch ( PREDATORS , THE NOVEMBER MAN , COUNTDOWN ) .
Σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Aleksander Bach με σκοπό να αναβιωθεί το franchise με το νέο βιντεοπαιχνίδι να κυκλοφορεί σύντομα - ούτε η πρώτη ταινία κατάφερε κάτι ιδιαίτερο , ούτε αυτή τάραξε τα νερά .
O Rupert Fried ( HOMELAND ) είναι ο Πράκτορας 47 - ρόλος ο οποίος προοριζόταν για τον μακαρίτη Paul Walker . Γεννημένος με τροποποιημένο γενετικό κώδικα ώστε να είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους ανθρώπους σε δύναμη , ταχύτητα και σκέψη . Το gun-kata σύστημά του με συνδυασμό με την John Woo αισθητική του κρατάω-δύο-όπλα-και-χορεύω-ανάμεσα-σε-πτώματα τον κάνουν ασταμάτητο . Δεν έχει συναισθήματα , γιατί του τα αφαίρεσαν , επιπλέον στοιχείο που τον κάνει την απόλυτη φονική μηχανή - προς ενοικίαση σε σκιώδεις οργανώσεις που δρουν παράλληλα από τον νόμο . Έχει ταλέντο στις μεταμφιέσεις .
Αναλαμβάνει να εξοντώσει 2 καινούργιους στόχους , έναν άνδρα και μια γυναίκα .
Η Hannah Ware ( OLD BOY ) είναι η Katia . Ο πρώτος στόχος του 47 . Έχει επίσης οξυμένες αισθήσεις και δολοφονικές ικανότητες . Προσπαθεί να βρει τον χαμένο της πατέρα . Βρίσκει πατέρα και αδελφό στον άντρα με το ξυρισμένο κεφάλι και την αργή κίνηση ανάμεσα σε εκρήξεις .
Ο Ciaran Hinds ( THE SUM OF ALL FEARS , ROME , RITE , GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE , THE WOMAN IN BLACK ) είναι ο δόκτωρ Litvenko . Υπεύθυνος για το γενετικό πρόγραμμα των Πρακτόρων και του πειραματισμού πάνω στην κόρη του (και του γιου του ταυτόχρονα - μυστικό που θεώρησε καλή ιδέα να μην τους το αποκαλύψει ποτέ) .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Zachary Quinto ( STAR TREK , AMERICAN HORROR STORY ) είναι ο John Smith . Μάλλον δεν είναι το πραγματικό του όνομα . Στον κόσμο της διεθνούς κατασκοπίας και των σκοτεινών οργανώσεων τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται . Ο John Smith διαθέτει εφάμιλλες ικανότητες με τον Πράκτορα 47 και θεωρείται πιο εξελιγμένο μοντέλο . Διαθέτει υποδερμική ατσάλινη πανοπλία που φεσώνει ευχάριστα την ατμόσφαιρα , ειδικά στις σκηνές μάχης . Δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο να αναφερθεί για το άτομο του . Εκεί που δεν πιάνουν κλωτσιές και σφαίρες ο ηλεκτρισμός είναι ο μοναδικός ισορροπιστής .
Προσποιείται τον φίλο στην Katia , αλλά θέλει να βρει τον Litvenko .
Ο Thomas Kretschmann ( RESIDENT EVIL: APOCALYPSE , KING KONG , DRACULA , CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER , AVENGERS: AGE OF ULTRON ) είναι ο Le Clerq , ο εκκεντρικός διευθυντής του σατανικού Συνδικάτου που θέλει να δημιουργήσει την επόμενη γενιά σούπερ δολοφόνους . Είναι κλεισμένος όλη την ώρα στο λευκό αποστειρωμένο δωμάτιο του και δεν έρχεται σε επαφή με κανέναν πέρα από την οθόνη αφής που έχει πάνω στο sci-fi γραφείο του . Περίμενα να είναι βιονικός , αλλά είναι απλά μικροφοβικός μάλλον χωρίς ιδιαίτερες ικανότητες . Τον προστατεύει στρατός από κουστουμαρισμένους κομπάρσους και ο John Smith είναι το πρωτοπαλίκαρό του . Μέχρι στιγμής έχουν προσπαθήσει να τον δολοφονήσουν 46 πράκτορες χωρίς αποτέλεσμα . Είναι ο δεύτερος στόχος του 47 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.