Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

SHARKTOPUS VS WHALE WOLF (2015)


Mε το 4 να είναι ήδη στα σκαριά , ο Kevin O'Neill ( DINOCROC , DRACANO , SHARKTOPUS VS PTERACUDA ) σκηνοθετεί για την μεταμεσονύχτια τηλεόραση την τρίτη ταινία του ηρωικού Καρχαριοχτάποδου η οποία είχε ξεκινήσει ως SHARKTOPUS VS MERMANTULA (;) .
Τον σεναριογράφο δεν μπήκαν ούτε στον κόπο να τον αναφέρουν στο imdb .
Η εκκεντρική επιστήμονας Δόκτωρ Elsa Reinhardt ( Catherine Oxenberg - DYNASTY , THE LAIR OF THE WHITE WORM , STARSHIP TROOPERS 3: MARAUDER ) διαθέτει κλινική αισθητικών επεμβάσεων όπου και λειτουργεί εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους αντιγήρανσης πάνω στους ασθενείς της - παλαιότερα δούλευε στο εργαστήριο όπου δημιουργήθηκε το Καρχαριοχτάποδο . Δημιουργεί δολοφονικό υβρίδιο Φάλαινας - Λύκου το οποίο και κρατάει ως κατοικίδιο . Νιώθει πολύ κοντά στην δημιουργία μιας ανώτερης φυλής ανθρώπων . Στο ειδυλλιακό νησί της Δομινικανής Δημοκρατίας οπού συμβαίνουν τα ατυχή γεγονότα παρακολουθούμε ταυτόχρονα την ζωή του φτωχοδιάβολου Ray Brady ...
Η ιδέα της Reinhardt να αναμίξει γενετικό υλικό από διάφορα ζώα (Φάλαινας και Λύκου) με γενετικό υλικό ανθρώπου με αντοχή στην χρήση αναβολικών (πρώην παίχτης του baseball) δεν της βγήκε σε καλό . Ο άνθρωπος πέθανε και το πτώμα του μεταμορφώθηκε λόγω της Πανσελήνου σε Φαλαινολυκάνθρωπο μέσα στην θάλασσα . Ο άτυχος άντρας εξελίσσεται στο ψηφιακό τέρας του τίτλου μετά από έξτρα αγωγή ψευδοεπιστήμης .
Ο Caper Van Dien ( DRACULA 3000 ) είναι ο Ray Brady . Ζει στο σκάφος του σαν χαρακτήρας από ταινία της δεκαετίας του '80 . Το νοικιάζει για κηδείες και κάνει λαθρεμπόριο . Πίνει σαν να μην υπάρχει αύριο με τον αντι-ηρωισμό να χτυπάει κόκκινο και τον χαβαλέ να ζαλίζει . Μέχρι που βρίσκεται αντιμέτωπος με το Καρχαριοχτάποδο και σοβαρεύεται εν μέρη . Έχει μπλεξίματα με τον τοπικό βουντού ιερέα ο οποίος θέλει να καταστρέψει την κυβέρνηση για δικούς του σκοτεινούς σκοπούς κυριαρχίας .
Η Akari Endo ( SHARKTOPUS VS PTERACUDA ) είναι η Επιθεωρητής Nita Morales . Πρώην του Brady . Τον βοηθάει να φέρουν αντιμέτωπα τα δύο τέρατα μέσα σε ένα γήπεδο του baseball .
Ο Iggy Pop κάνει τον νοσοκόμο (;) σε μια σκηνή . Ο Van Dien τον περνά για γυναίκα γιατί τον βλέπει πλάτη . Το καλαμπούρι κρατάει δευτερόλεπτα και νομίζω πως μιλάει με ντουμπλαρισμένη φωνή όταν ανοίγει το στόμα του να πει "δεν πειράζει" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.