Τρίτη 17 Μαΐου 2016

THE INVOKING 2: PARANORMAL EVENTS (2015)


Ανθολογία τρόμου χαμηλού κόστους παραγωγής με βάση διάφορα ανεξήγητα μεταφυσικά φαινόμενα που υποτίθεται ότι συμβαίνουν καθημερινά στην Αμερική , πιστή στα χνάρια αναπαραστάσεων ανάλογων τηλεοπτικών ριάλιτι .
Γραμμένη και σκηνοθετημένη από τους Jesse Baget , Trevor Botkin , Jamie DeWolf , Jay Holben , Julien Maisonneuve , Matt Medisch , Corey Norman , Haley Norman , Patrick Rea , Jamie Root , Adam O'Brien και Dave Shepherd .
Οδηγός βάζει στο αυτοκίνητο του μια γυναίκα η οποία βρίσκεται νεκρή μερικά χιλιόμετρα παρακάτω προκαλώντας τον θάνατο του - ο καταραμένος κύκλος συνεχίζεται με τον οδηγό να κάνει οτοστόπ .
Άντρας προσπαθεί να μαγνητοσκοπήσει "στοιχειωμένο" νοσοκομείο και ανακαλύπτει στραβωμένο φάντασμα νοσοκόμας η οποία θέλει πίσω το νεκρό παιδί της . Το γεγονός πως πήγε εκεί μαζί με την εγγονή του παλαβού γιατρού που της σκότωσε το παιδί δεν βοηθάει την κατάσταση .
Γυναίκα με πολλαπλές (;) προσωπικότητες δεν παίρνει τα χάπια της για μια νύχτα και καταλήγει πνιγμένη μέσα στην μπανιέρα της από τον "άλλο" της εαυτό .
Μανιακός που καταζητείται για τον φόνο 12 γυναικών δέχεται ενοχλητικά χτυπήματα στην πόρτα του φτηνού ξενοδοχείου όπου έχει βρει καταφύγιο . Κάποιος άγνωστος θαυμαστής ισχυρίζεται πως γνωρίζει ποιος είναι και φροντίζει να επικοινωνεί μαζί του να του πετώντας του κάρτες με γραπτά μηνύματα κάτω από την πόρτα του δωματίου .
Δύο φιλικά ζευγάρια πάνε για χαλαρό σαββατοκύριακο στο δάσος και καταλήγουν ανάστατοι από τα σεξουαλικά μυστικά που αποκαλύπτονται για τις μεταξύ τους σχέσεις . Επίσης κάτι γρατζουνάει τους τοίχους της καμπίνας όπου μένουν και καταλαμβάνει την ιδιοκτήτρια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.