Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

LAST GIRL STANDING (2015)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Benjamin R. Moody . Αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ανεξάρτητη δημιουργία του / προσπάθεια εξερεύνησης των ψυχολογικών επιπτώσεων στον χαρακτήρα του "τελευταίου κοριτσιού" στις ταινίες τρόμου .
Η Akasha Vilalobos ( UNDERCOVER ALIEN ) είναι η Camryn , τελευταία επιζών σφαγής σε δάσος από μανιακό ο οποίος φοράει ένα κεφάλι από ελάφι για μάσκα . Η Camryn επιστρέφει μισός άνθρωπος στην κανονική της ζωή χωρίς να έχει πια κανέναν και ζει υπό το καθεστώς συνεχόμενου τρόμου καταδίωξης καθώς συνεχίζει να βλέπει τον μασκοφόρο γύρω της να προσπαθεί να της κάνει κακό .
Γνωρίζει τον Nick και γίνεται μέλος της χιπστεράδικης παρέας του κάνοντας καινούργιους φίλους . Μπαίνει έτσι σε έναν νέο κύκλο βίας με τον παρανοϊκό με την ελαφοκεφαλή να βρίσκει σάρκα και οστά στα πρόσωπα των νέων της φίλων και εκείνη να γίνεται όργανο εξιλεωτικού θανάτου για να κλείσει τον ματωμένο λογαριασμό μια και καλή αφήνοντας τελευταία μια άλλη κοπέλα για να βασανιστεί με την σειρά της στα χρόνια που έρχονται .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.