Τρίτη 31 Μαΐου 2016

EARTHFALL (2015)


Γραμμένο από τους Neil  Elman ( I SPIT ON YOUR GRAVE 1&2 , MONGOLIAN DEATH WORM , LA APOCALYPSE , LAVALANTULA , STORMAGEDDON ) και Colin Reese .
Σκηνοθετημένο για την μεταμεσονύχτια τηλεόραση από τον Steven Daniels .
Βροχή τεράστιων ψηφιακών μετεωριτών καταστρέφει γνώριμα μνημεία σε Παρίσι και Νέα Υόρκη (και στον υπόλοιπο κόσμο) . 10 μέρες μετά την καταστροφή η ανθρωπότητα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και να αντιμετωπίσει την ακόμη μεγαλύτερη απειλή που ήρθε από το πουθενά : Τα κομμάτια ήταν μέρος ενός πλανήτη ο οποίος έβγαλε την Γη από την τροχιά της και πλέον την παρασέρνει μαζί του - το ένα ημισφαίριο βλέπει ήλιο συνέχεια το άλλο είναι στο σκοτάδι , κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται καταιγίδες που καταστρέφουν τα πάντα είτε με κρύο είτε με φωτιά . Κάποια στιγμή τα δύο αστρικά σώματα θα συγκρουστούν .
Ανάμεσα στην παταφυσική τραγωδία της ψηφιακής λαίλαπας παρακολουθούμε τις περιπέτειες μιας χωρισμένης οικογένειας - πατέρας αλλού , μητέρα αλλού ενώ η κόρη μαζί με κάτι φίλους ετοιμαζόταν για συναυλία που δεν έγινε ποτέ .
10 μέρες μετά ο καθένας αντιμετωπίζει την νέα πραγματικότητα με τον τρόπο του .
Ο Joe Lando ( DR. QUINN MEDICINE WOMAN ) είναι ο Steven Lannon . Έχει ξεμείνει με έναν φίλο του στον δρόμο αφού πρώτα γλύτωσε από ψηφιακή καταιγίδα . Ψάχνει απεγνωσμένα την κόρη του .
H Michelle Stafford ( THE YOUNG AND THE RESTLESS , PARKER ) είναι η Nancy Lannon . Δουλεύει για την Κυβέρνηση και βρίσκεται σε ασφαλή στρατιωτική εγκατάσταση . Προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κρίση αφανισμού από ένα δωμάτιο με πολλούς υπολογιστές , σχεδιαγράμματα υπολογιστών και ιδρώτα επιβίωσης . Η επιχείρηση S.A.F.E. είναι η μοναδική λύση που έχουν καταφέρει να σκεφτούν οι ειδικοί αναλυτές καθώς ο πλανήτης κατευθύνεται σταθερά προς σημείο στο οποίο δεν θα τον φτάνει πια ο ήλιος και θα παγώσουν τα πάντα . Πυρηνικά θα ριχτούν σε τοποθεσία όπου υπάρχει τεράστιο απόθεμα φυσικού αερίου με αποτέλεσμα η βίαιη απελευθέρωση του να κινήσει τον πλανήτη πίσω στην κανονική του τροχιά (;) - δεν μπορώ να κάνω τα μαθηματικά αυτή τη στιγμή που θα αποδείξουν την επιτυχία αυτού του σχεδίου ....
Η Denyse Tontz είναι η έφηβη κόρη , Rachel . Μαζί με δύο φίλους βρίσκει δύο οπλισμένους άντρες και όλοι μαζί κατευθύνονται προς συγκεκριμένη τοποθεσία που υποτίθεται πως έχει αντέξει . Οι τύποι αποδεικνύονται επικίνδυνοι αντι-δημοκράτες αυτονομιστές που δεν εμπιστεύονταν , ούτε πρόκειται ποτέ , την κυβέρνηση . Τα κορίτσια έχουν απαχθεί στην ουσία από τους βλαμμένους οι οποίοι θέλουν να επικοίσουν ξανά τον πλανήτη μαζί τους . Όλοι μαζί κατευθύνονται στο σημείο μηδέν όπου θα ριχτούν τα πυρηνικά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.