Σάββατο 14 Μαΐου 2016

KILL COMMAND (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ειδικό εφετζή τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ Steven Gomez ( MERMAIDS: THE BODY FOUND , THE CANNIBAL IN THE JUNGLE ) .
Στο κοντινό μέλλον η πάντα δυστοπική κοινωνία εξαρτάται από την τεχνολογία σε υπερθετικό βαθμό . Δεν παρακολουθούμε σκηνές άνομης κατάντιας από την ζωή στην neon-πόλη υπό τον ήχο του skrillex αλλά βρισκόμαστε σε ένα στρατόπεδο με mecha να κουβαλούν βαριά αντικείμενα .
Ομάδα σκληροτράχηλων πεζοναυτών μεταφέρονται σε ένα απομακρυσμένο νησί για μια διήμερη άσκηση ετοιμότητας με πραγματικά πυρομαχικά . Μαζί τους έχουν μια απεσταλμένη της πολυεθνικής Harbinger Robotics της οποίας τα εμφυτεύματα που διαθέτει της επιτρέπουν άμεση πρόσβαση σε οποιοδήποτε δίκτυο . Η τεχνικός βρίσκεται εκεί για να παρακολουθήσει την απόδοση της ομάδας . Άγνωστο προς όλους , το νησί είναι γεμάτο εξελιγμένες δολοφονικές μηχανές της εταιρίας, έτοιμες να εξοντώσουν τους πάντες , αντιστρέφοντας τους ρόλους της άσκησης .
Η Vanessa Kirby ( JUPITER ASCENDING , EVEREST ) είναι το σχεδόν ανδροειδές (;) Mills (έχει βύσμα στον σβέρκο και περίεργα μάτια) . Εκπροσωπεί την εταιρία Harbinger Robotics η οποία έχει αποκλειστικό συμβόλαιο με τον στρατό και τα εμφυτεύματα της επιτρέπουν να έχει φιλική επικοινωνία με τις μηχανές στο νησί , κάνοντας την αρχικά να βλέπει μέσω ψηφιακών οραμάτων το μέλλον σε ότι αφορά την ματωμένη τύχη των στρατιωτών που ακολουθεί . Τα ρομπότ που κυνηγάνε τους πεζοναύτες έχουν την κωδική ονομασία S.A.R. ( Study - Analyse - Re-programm ) και μαθαίνουν να εξελίσσονται μέσω της μείωσης του ανθρώπινου δυναμικού στην άσκηση . Η σύνδεση με τις μηχανές θα αποδειχτεί σωτήρια στην τελική αναμέτρηση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.