Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

TALES OF HALLOWEEN (2015)


Ανθολογία τρόμου γραμμένη και σκηνοθετημένη από τους Darren Lynn Bousman ( SAW II,III,IV , MOTHER'S DAY ) , Axelle Carolyn ( SOULMATE ) , Adam Gierasch ( NIGHT OF THE DEMONS , FRACTURED ) , Andrew Kasch ( NEVER SLEEP AGAIN: THE ELM STREET LEGACY ) , Neil Marshall ( DOG SOLDIERS , THE DESCENT , DOOMSDAY ) , Lucky McKee ( THE WOODS , ALL CHEERLEADERS DIE ) , Mike Mendez ( BIG ASS SPIDER , LAVALANTULA ) , Dave Parker ( THE HILLS RUN RED ) , Ryan Schifrin ( ABOMINABLE ) , John Skipp ( MONSTERLAND ) και Paul Solet ( GRACE ) .
Την νύχτα του Halloween , 10 ιστορίες με κεντρικό θέμα δοξασίες της μακάβριας γιορτής ξεδιπλώνονται σε ένα Αμερικάνικο προάστιο , παρουσιασμένες από την παραγωγό νυχτερινής ραδιοφωνικής εκπομπής ( Adrienne Barbeau - THE FOG , ESCAPE FROM NEW YORK , SWAMP THING , CANNIBAL WOMEN IN THE AVOCADO JUNGLE OF DEATH ) .
1. Sweet Tooth ( Dave Parker ) .
Εξυπνάκηδες έφηβοι προσπαθούν να φοβίσουν ανήλικο που έχει τρελαθεί να τρώει γλυκά την νύχτα του Halloween λέγοντας του την ιστορία του επίσης λαίμαργου , Μικρού Timmy , γνωστού και ως "Γλυκοδόντη" . Ο μικρός Timmy είχε αυστηρούς γονείς οι οποίοι του απαγόρευαν να τρώει τα γλυκά που μάζευε από την γειτονιά . Μια νύχτα ο Timmy ανακάλυψε πως οι υποκριτές γονείς του καβάτζωναν τα γλυκά και τα έτρωγαν μόνοι τους , γεγονός που του λασκάρισε μερικές βίδες στο κεφάλι και τον έκανε να τους σκοτώσει με μπαλτά . Αφού έφαγε όλα τα γλυκά αποφάσισε να φάει και τα γλυκά που είχαν καταναλώσει οι γονείς του , ξεκοιλιάζοντας τους για να τα βρει . Από τότε κάθε λαίμαργο παιδάκι δεν τρώει παραπάνω από όσο πρέπει για να μην του πάρει τα γλυκά από το στομάχι ο καννίβαλος Timmy . Ο μικρός ταράζεται , ενώ οι έφηβοι γελάνε τρώγοντας σοκολάτες . Ο Timmy κάνει αναμενόμενα την εμφάνιση του και ξεντεριάζει τους αχόρταγους νέους .
2. The Night Billy Raised Hell ( Darren Lynn Bousman ) .
Ο μικρός Billy πάει να πετάξει αυγά στο σπίτι του περίεργου γείτονα που δεν γιορτάζει ποτέ την γιορτή του Halloween . Ανακαλύπτει πως ο κύριος Abbadon είναι αληθινός δαίμονας . Ο μικρός Billy γίνεται χωρίς τη θέληση του δολοφονικό όργανο του δαίμονα παραμένοντας δεμένος μέσα στο σπίτι του . Άλλος , μικρόσωμος δαίμονας παίρνει την θέση του φορώντας την ίδια στολή και συμμετέχει σε εμπρησμούς και άλλες αξιόποινες πράξεις στην γύρω περιοχή για την διασκέδαση του Abbadon .
3. Trick ( Adam Gierasch ) .
Δύο φιλικά ζευγάρια διασκεδάζουν βλέποντας το NIGHT OF THE LIVING DEAD την νύχτα του Halloween όταν η διασκέδαση διακόπτεται από την δολοφονική απόπειρα με μαχαίρι στον ιδιοκτήτη του σπιτιού από κοπέλα ντυμένη μάγισσα . Στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν , πέφτουν θύματα άγριων επιθέσεων από οπλισμένους ανήλικους μασκαράδες και οι υπόλοιποι .
Οι ενήλικες ήταν διεστραμμένοι που ακρωτηρίαζαν μικρά παιδιά .
4. The Weak And The Wicked ( Paul Solet ) .
Συμμορία εφήβων τρομοκρατεί τους αδύναμους στα σοκάκια όταν ένας νεαρός ντυμένος σαν κερασφόρος δαίμονας τους προκαλεί να σταματήσουν . Το κυνηγητό ξεκινάει με τον ατζαμή ήρωα να πέφτει σύντομα θύμα στις ορέξεις των δυνατών - κάτι που τους βγαίνει σε κακό , αφού η επίκληση της αιμοσταγούς οντότητας έχει ξεκινήσει ήδη και ο χρόνος τους μετράει αντίστροφα .
5. Grim Grinning Ghost ( Axelle Carolyn ) .
Επιστρέφοντας από συγκέντρωση στο σπίτι της μητέρας της την νύχτα του Halloween , η Lynn έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με το φάντασμα της ανατριχιαστικής ιστορίας που άκουσε από την μητέρα της .
6. Ding Dong ( Lucky McKee ) .
Η Bobbie σπαράζει στο κλάμα κάθε νύχτα του Halloween γιατί δεν έχει κάνει παιδιά . Ο Jack προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι χωρίς επιτυχία . Κάθε φορά εκείνη νευριάζει και μεταμορφώνεται σε κάτι νοσηρό . Φέτος ο Jack θα προσπαθήσει ακόμη περισσότερο να μην εκνευρίσει την γυναίκα του η οποία απ'ότι φαίνεται είναι η μάγισσα που έφαγε την Gretel στο γνωστό παραμύθι .
7. This Means War ( John Skipp ) .
Ο Boris και ο Dante είναι γείτονες οι οποίοι έχουν διαφορετικά στυλ στον τρόπο διακόσμησης των σπιτιών τους την νύχτα του Halloween . Ο Boris είναι του πιο κλασικού τρόμου , ενώ ο Dante είναι πιο ακραίος . Καταλήγουν να καταστρέφουν τα σπίτια τους και τις ζωές τους .
8. Friday The 31st ( Mike Mendez ) .
Παραμορφωμένος μανιακός αρνείται να δώσει γλυκά σε μικροσκοπικό εξωγήινο ο οποίος είναι φτιαγμένος από πλαστελίνη με αποτέλεσμα να τον ποδοπατήσει . Η άμορφη μάζα μπαίνει μέσα στο σώμα του τελευταίου θύματος του σφαγέα και ο κυνηγός γίνεται κυνηγημένος με τελική μάχη αιματοβαμμένου τεμαχισμού που ξαλαφρώνει αρκετά την ατμόσφαιρα .
9. The Ransom Of Rusty Rex ( Ryan Schifrin ) .
Απαγωγείς κλέβουν τον μικρό Rusty Rex την νύχτα του Halloween . Ζητούν 5 εκατομμύρια δολάρια από τον πατέρα του Jebediah ( John Landis - AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON ) , ο οποίος τους κλείνει το τηλέφωνο στα μούτρα λέγοντας τους πως έχουν κάνει μεγάλο λάθος . Ο μικρός δαίμονας καταλήγει σακουλιασμένος στον πάτο κοντινής λίμνης και οι απαγωγείς νιώθουν αμήχανα για την αποτυχία του κόλπου τους . Ο Rusty τους περιμένει πίσω στο κρησφύγετο τους και είναι έτοιμος να μείνει για πάντα μαζί τους , αρκεί να τον ταΐζουν για να μην τους φάει .
10. Bad Seed ( Neil Marshall ) .
Κολοκύθα ζωντανεύει και αρχίζει να σκοτώνει ανθρώπους παριστάνοντας την διακοσμητική κολοκύθα την νύχτα του Halloween . Η ντετέκτιβ McNally ( Kristina Klebe - ZONE OF THE DEAD , PROXY , KILLER MERMAID ) αναλαμβάνει την υπόθεση .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.