Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

LAST SHIFT (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Anthony DiBlasi ( DREAD , CASSADAGA ) .
H Juliana Harkavy ( THE WALKING DEAD ) είναι η αρχάρια αστυνομικός Jessica Loren . Έχει αναλάβει την τελευταία βάρδια στο υπό καραντίνα αστυνομικό τμήμα όπου ανήκει .
Περιμένει μέχρι την στιγμή που θα έρθει ειδική ομάδα βιολογικού καθαρισμού . Η νύχτα κυλάει αργά και μετά την εμφάνιση ενός άστεγου θα πράγματα θα πάρουν μεταφυσική τροπή με τις παραισθήσεις να ξετυλίγουν το κουβάρι της μοιραίας υπόθεσης η οποία στοίχησε την ζωή του επίσης αστυνομικού πατέρα της αρκετά χρόνια πριν .
Ο John Michael Paymon ( Josua Mikel - TERMINATOR: GENISYS , INDEPENDENCE DAY: RESURGENCE ) ήταν αρχηγός σατανικής αίρεσης στα πρότυπα της Οικογένειας Manson . Το ίδιο του το επίθετο θυμίζει το όνομα του δαίμονα Paimon ο οποίος είναι ένας από τους Βασιλιάδες της Κολάσεως και ο πιο πιστός του Εωσφόρου με 200 λεγεώνες υπό τις προσταγές του κτλ . Ο Paymon κρατούσε νεαρές κοπέλες ομήρους και στην επιχείρηση διάσωσης της αστυνομίας άνοιξε πυρ εναντίον όλων . Μέλη της αίρεσης , θύματα σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης και νεκροί αστυνομικοί επισκέπτονται την Jessica κάνοντάς την να αμφιβάλει για τα λογικά της , ολοκληρώνοντας σταδιακά την κάθοδό της στην παράνοια .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.