Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

THE BLOOD HARVEST (2016)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον George Clarke ( THE LAST LIGHT , ZOMBIE SCHOOLGIRLS ATTACK ) .
Η πόλη του Belfast ταράζεται από την δράση μανιακού με ελαστικό τζήν και φαντασία στις αυτοσχέδιες ατμοπάνκ μάσκες ο οποίος αφήνει πίσω του μακελεμένα πτώματα . Ο ταλαίπωρος ντετέκτιβ Jack Chaplin , τίθεται αρχικά σε διαθεσιμότητα και σε διάστημα δευτερολέπτων απολύεται όταν συνεχίζει να επιμένει πως πίσω από τους φόνους κρύβεται βρικόλακας .
Από το σπίτι του πλέον , ο Chaplin παρακολουθεί την δράση του παλαβού τοιχοκολλώντας σχεδιαγράμματα από αποκόμματα εφημερίδων . Οι νεκροί έχουν φτάσει τους 39 και η αστυνομία της περιοχής δεν μπορεί να κάνει τίποτε . Πέρα από το να ζητήσει την βοήθεια του στέλνοντας τον πρώην συνάδελφο του να του μιλήσει .
Ο υπέρβαρος ήρωας πιάνει τον όπλο του , ένα σκόρδο και ένα μπουκαλάκι με αγιασμό πιστεύοντας σταθερά πως έχει να κάνει με απέθαντα πλάσματα της νύχτας και κατευθύνεται προς το κρησφύγετο του δράστη . Εκεί ανακαλύπτει την φρικτή αλήθεια η οποία είναι πολύ πιο απίθανη από την ύπαρξη βρικολάκων . Οι δράστες όπως αποκαλύπτεται είχαν έρθει από πολύ μακριά και προσεδαφίστηκαν στη Γη στα μέσα της δεκαετίας του '80 . Πατέρας και δύο γιοί απολαμβάνουν τα θρεπτικά συστατικά που τους δίνει το ανθρώπινο αίμα και διασκεδάζουν ρουφώντας τα μάτια των θυμάτων τους αφού τους τα αφαιρέσουν με πιρούνι . Κανένα σχέδιο για μυστικό αποικισμό , αναπαραγωγή υβριδίων και παγκόσμια κυριαρχία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.