Κυριακή 15 Μαΐου 2016

HAUNTING OF CELLBLOCK 11 (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Andrew P. Jones ( PLAYBOY: AMERICAN BEAUTIES ) .
Γνωστό και ως APPARITIONAL .
Συνεργείο τηλεοπτικών "κυνηγών φαντασμάτων" προσπαθούν να κάνουν καλές τηλεθεάσεις για να μην χάσουν την δουλειά τους , καθώς τα στοιχειωμένα μέρη που βρίσκουν αποδεικνύονται φάρσες . Μετά από πρόσκληση ενός ηλικιωμένου αποφασίζουν να ερευνήσουν μια εγκαταλειμμένη φυλακή σε μια μικρή επαρχιακή πόλη . Εκεί έδρασε παρανοϊκός γιατρός ο οποίος βίαζε και στη συνέχεια τεμάχιζε τους κρατούμενους δημιουργώντας πολλά απωθημένα και νεύρα για μετά θάνατον φαινόμενα στις ψυχές που δεν κατάφεραν να προχωρήσουν . Οι "Πεσόντες Άγγελοι" του όπως τους ονόμαζε του παρείχαν ώρες πειραματισμού και σεξουαλικής απελευθέρωσης . Μέχρι που η φυλακή έκλεισε και ο χομπίστας βγήκε στην σύνταξη προσποιούμενος τον θάνατο του .
Το συνεργείο δέχεται την πρόσκληση/πρόκληση και μένει μέσα στην φυλακή μια νύχτα μην μπορώντας να φύγει κανείς από την κλειδωμένη έξοδο .
Αναμενόμενα ο ηλικιωμένος που είχε σημάδια μεταφυσικής κακοποίησης ήταν ο εν λόγω γιατρός που ήθελε να ξεφορτωθεί τους απέθαντους διώκτες του .
Η Dee Wallace ( THE HOWLING , CUJO , CREETERS ) είναι η παραγωγός του καναλιού που προβάλει την εκπομπή των κυνηγών . Τους πιέζει να βρουν πιο πιστευτά γεγονότα και στοιχειωμένα μέρη να παρουσιάσουν αλλιώς θα τους κόψει την εκπομπή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.