Τρίτη 17 Μαΐου 2016

THE DIABOLICAL (2015)


Γραμμένο από τους Luke Harvis και Alistair Legrand , σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Η Madison ( Ali Llarter - η Claire Redfield του κινηματογραφικού RESIDENT EVIL σύμπαντος ) έχει σχεδόν καθημερινές επαφές με πνεύματα από την άλλη πλευρά . Συγκεκριμένα με μια οντότητα η οποία παίρνει 3 διαφορετικές μορφές σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης . Τα παιδιά έχουν μάθει να ζουν με τον επισκέπτη με την μικρότερη κόρη της Madison να πιστεύει πως είναι ο νεκρός τους πατέρας (;) . Την ίδια στιγμή οικονομικώς δεν τα πάνε καλά και η εταιρία ερευνών CamSet που έχει την υποθήκη του σπιτιού ζητάει να αγοράσει το σπίτι σε πολύ καλή τιμή .
Η Madison δεν έχει πολλές λύσεις διαθέσιμες αφού από την μια η εταιρία την πιέζει να φύγει από το σπίτι , από την άλλη οι συχνές εξάρσεις βίας του γιου της στο σχολείο έχουν κάνει την οικογένεια στόχο της πρόνοιας - και στις δύο περιπτώσεις η απομάκρυνση των παιδιών από τα όρια του σπιτιού είναι αδύνατη καθώς μόλις περνούν την εξώπορτα πέφτουν λιπόθυμα .
Ο εραστής της Madison , Nikolai ( Arjun Gupta ) είναι δάσκαλος φυσικής στο σχολείο του μικρού της γιου . Παλιότερα δούλευε για την CamSet αλλά έφυγε όταν τα πειράματα τηλεμεταφοράς σε φυλακισμένους που έκαναν οι υπεύθυνοι του "Προγράμματος Ηχώ" ξεπέρασαν τα όρια ηθικής δεοντολογίας . Πίστευε πως για να γίνει κάτι τέτοιο θα τους έπαιρνε τουλάχιστον 40 χρόνια .
Το σατανικό στοίχειωμα που υπαινίσσεται ο τίτλος της ταινίας και το πρώτο μισό της πετάει από το παράθυρο με σκληροπυρηνική επιστημονική φαντασία να κορυφώνει την εξέλιξη της ιστορίας ενώνοντας άμεσα την οικογένεια με τον φασματικό επισκέπτη από το μέλλον .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.