Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ANIMAL FACTORY (2000)

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης της Αμερικής , Steve Buscemi , επιστρέφει για δεύτερη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη με φυλακόβιο δράμα που θα συγκινήσει και τους πιο δυνατούς (οι οποίοι δεν κατάφεραν απ'τη συγκίνηση να πάνε σινεμά να το δουν αν κρίνει κανείς από την πρεμιέρα των 7000 δολαρίων που έκανε στην Αμερική) .
Αν έχεις δει ταινίες με φυλακή (όπως τα THE SHAWSHANK REDEMPION και ERNEST GOES TO JAIL) , ή τηλεοπτικές σειρές για εγκληματίες , πάνω κάτω νομίζεις πως ξέρεις τι μπορεί να συμβαίνει εκεί μέσα . Αν έχεις πάει ο ίδιος φυλακή , ακόμη καλύτερα .
Η ταινία κέντρισε το φεσολογικό μου ενδιαφέρον εξαιτίας 3 ηθοποιών που κινούνται μέσα στην ιστορία .
Ο Edward "John Connor" Furlong είναι ο Ron Decker . Νεαρός με οικονομική άνεση και σταματημένη ανάπτυξη που καταλήγει πίσω απ'τα σίδερα μετά από σύλληψη για κατοχή μαριχουάνας . Εκεί γνωρίζει τον σκινά βετεράνο φυλακόβιο Earl Copen ( Willem Dafoe ) και αναπτύσσεται μια φεσο-σχέση πατέρα-υιού . Όσοι έχουν πλούσιους μπαμπάδες θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και να επισκεφτούν την τοπική φυλακή για αληθινή στοργή από ξυρισμένους μεσήλικες ... Είναι η δεύτερη φορά που ο Furlong παίζει μέσα σε φυλακή . Στην αληθινή του ζωή το κάνει πιο συχνά .
O Danny Trejo βρίσκεται στο φυσικό του περιβάλλον και κάνει τον Λατίνο Vito .
O Mickey Rourke προκαλεί τις αισθήσεις με την ερμηνεία του ως Jean το Τραβεστί ! Ο συνδιασμός ρουζιασμένα μάγουλα και σκασμένα μούσκουλα με έβαλαν σε σκέψεις για το πως θα είχε εξελιχθεί ο ίδιος χαρακτήρας στο THE EXPENDABLES (2010) ! 
Jean , ο ζεν τραβεστί τατουαζάς που έχει κάνει και μισθοφόρος πριν αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής του ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.