Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

SHOCKWAVE (2006)


Γνωστό και ως A.I. ASSAULT , το SHOCKWAVE του Jim Wynorski (CHOPPING MALL , NOT OF THIS EARTH , GHOULIES IV , KOMODO VS COBRA , PIRANHACONDA ) επιτίθεται στις αισθήσεις με στρατιωτικό υπερόπλο που αποκτά συνείδηση και βγαίνει εκτός ελέγχου !
Αεροπλάνο που μεταφέρει άκρως μυστικά στρατιωτικά ρομπότ στην Αυστραλία πέφτει σε ένα εγκαταλελειμμένο νησί του Ειρηνικού μετά από ξαφνική τροπική καταιγίδα . Μια ομάδα σκληροτράχηλων πεζοναυτών (παρέα με τρεις ληστές που θα βρεθούν τυχαία στο νησί και κάνουν πως είναι από συνεργείο τηλεόρασης) πρέπει να τα ανακαλύψει και να τα θέσει εκτός λειτουργίας όσο πιο γρήγορα γίνεται , αφού όσο περνάει η ώρα , τα ρομπότ γίνονται όλο και πιο εξυπνότερα !
Ο Joe Lando ( ο μαλλιάς λευκός ινδιάνος στο DR.QUINN MEDICINE WOMAN , THE SECRET CIRCLE ) είναι ο ηρωικός Ταγματάρχης Richard Tunney . Ειδικές Δυνάμεις . Ο κατάλληλος άνθρωπος για τη δουλειά .
H Lisa LoCicero ( GENERAL HOSPITAL ) είναι κόρη του εφευρέτη των ρομπότ , Susan . Πάει κατευθείαν στον τόπο της πτώσης του αεροπλάνου με σκοπό να βοηθήσει την κατάσταση με τις γνώσεις της πάνω στις δημιουργίες του πατέρα της .
H Alexandra "Baywatch" Paul είναι η Marlon Adams . Κάνει σπέσιαλ εμφάνιση μερικών λεπτών στην αρχή της ταινίας .
O Tim "Dollman" Thomerson είναι ο Ναύαρχος Harrison . Αγχώνεται σε κάποιο μακρινό δωμάτιο επιχειρήσεων παρέα με άλλους στρατιωτικούς .
Για τους απαιτητικούς φίλους του κλασικού τηλεοπτικού scifi στο ρόστερ του καστ υπάρχουν και οι :
1.Bill Mummy ( BABYLON 5 ) . Κάνει τον σκληρό στρατιωτικό . Βλέπουμε επιτέλους την φάτσα του χωρίς το τεράστιο κοχύλι .
2.George Takei ( STAR TREK TOS ) , είναι ο Ταγματάρχης Lane .
3.Michael Dorn ( STAR TREK TNG ) , είναι ο Στρατηγός Buskirk .
4.Robert Picardo ( STAR TREK VOYAGER , STARGATE: SG-1 , STARGATE ATLANTIS ) . Ο Picardo (ιαπωνική αναφορά στο όνομα του Jean-Luke ;) είναι ο εφευρέτης των ρομπότ Δόκτωρ John Foster , αλλά τον ευχαριστούν βάζοντας του λαμπιόνια στο κεφάλι .
-----------------------------------------
Με μερικούς παρτενέρ θα είχαμε έτοιμο ένα Dancing With The Stars - SYFY Edition ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.