Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

CLEAN (2006)


Η Helltimate Studio παρουσιάζει . Η Brain Damage Films διανέμει . 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο με σοβαρά αποθημένα και απόλυτη μηδενιστική διάθεση από τον Alexandre Michaud ( URBAN FLESH , THE HOLY TERROR , GOREGOYLES 1&2 , RECON 2023:THE GAUDA PRIME CONSPIRACY ) . 
Ο Crane ( Marco Caliari - GOREGOYLES 2 ) είναι ένας διεστραμμένος τύπος . Ξυρίζει το κεφάλι του με ξυράφι και με το ίδιο ξυράφι ετοιμάζεται να κόψει τον λαιμό της βρώμικης καταναλωτικής κοινωνίας (καθώς κάθε φορά που το βάζει στον δικό του λαιμό το μετανιώνει) !
Είναι μόνος και νευριασμένος με τα πάντα . Χωρίζει από τη γυναίκα του και πετάει όλα τα πράγματα απ'το δωμάτιο του μένοντας με το σώβρακο ξαπλωμένος στο πάτωμα .
Σε μια προσπάθεια να νιώσει ότι ανήκει κάπου δέχεται την πρόσκληση μιας snuff κοινότητας για μια νύχτα διαστροφής με έτοιμα θύματα , αλλά ακόμη και αυτούς τους θεωρεί ψεύτικους και λαπάδες και τους σκοτώνει έναν προς έναν μέσα σε ένα αυτοκαταστροφικό κρεσέντο αιματοβαμμένης βίας .
Όλα τελειώνουν με μια σφαίρα μέσα στο στόμα και την προβολή του TAXI DRIVER (1976) για εκατοστή φορά από τον σκηνοθέτη για να διαπιστώσει που του βγήκε στραβά η ιστορία ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.