Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

THE DEMONS IN MY HEAD (1998)

Οι συλλογές της Brain Damage Films , συνεχίζουν να μου κρατούν συντροφιά και ο επόμενος τίτλος είναι χαρακτηριστικός της κατάστασης που επικρατεί στην αρχειοθήκη του Θείου Αράχνη .
Η Morphious Film παρουσιάζει και η Brain Damage Films κάνει τη διανομή :
Αυτό είναι το πρώτο video του Αυστραλού Neil Johnson , γυρισμένο με μεράκι μέσα σε 9 ημέρες (εδώ δεν ισχύει το "και την όγδοη ξεκουράστηκε") ! 
Μετά από 'δω , ο Neil συνέχισε την σκηνοθετική του καριέρα κάνοντας ταινίες για τους Manowar και sci-fi-φέσες όπως τα BATTLESPACE (2006) , NEPHILIM (2007) , HUMANITY'S END ( 2009) και το πιο πρόσφατο , ALIEN ARMAGEDDON (2011) ! 
Ο Travis Brown δεν περνάει καλά στη ζωή του , και αυτό φαίνεται . Πρώτα χάνει το αγαπημένο του στέρεο , μετά την δουλειά του και στο τέλος την γυναίκα των ονείρων του και συγκάτοικο του , Larissa . Σαν να μην έφταναν όλα αυτά , ο άλλος συγκάτοικος του , ο Regis , είναι ερωτευμένος μαζί του !
Η λύση στην απόλυτη μιζέρια που βιώνει έρχεται απ'το διάστημα !
Όταν ο Travis ανακαλύψει τον μετεωρίτη που έπεσε στην πίσω αυλή του σπιτιού του , θα καταλάβει πως πέρα από την ξεφτίλα της προσωπικής του ζωής , οι εξωγήινοι δαιμονικοί  οργανισμοί μπορούν να του ρίξουν την ψυχολογία ακόμη πιο κάτω ! 
Μέσα απ'τον μετεωρίτη θα βγάλει κάτι φουτουριστικά ακουστικά που προκαλούν βίαιες παραισθήσεις και δίνουν στον Travis την ικανότητα να δημιουργεί αντικείμενα από την φαντασία του . Δυστυχώς τα ακουστικά δημιουργούν και μια πύλη επαφής με τον εξωδιαστασιακό κόσμο των Nephilim (χαρακτηριστική εμμονή του σκηνοθέτη που συνεχίζεται και στις επόμενες ταινίες του) , ενώ ταυτόχρονα μεταμορφώνουν τον Travis σε εξωδιαστασιακό δαίμονα και την όλη ατμόσφαιρα σε σαχλοκωμωδία με στοιχεία λάτεξ καφρίλας ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.