Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

KOTTENTAIL (2007)


Η Crazy Ralph Films σε διατεταγμένη υπηρεσία με την Coles Street Productions παρουσιάζουν . Η Brain Damage Films δίνει το ΟΚ και ετοιμάζει το πακέτο . 
Το "Overlook Animal Research Laboratory" λειτουργεί ομαλά υπό την εποπτία του Δόκτωρ Pez (αν ήταν πλαστικός κορμός σε ύψος ανθρώπου και έβγαζε καραμέλες απ'τον λαιμό , θα είχαμε περάσει σε νέο επίπεδο θεάματος) . Στο εργαστήριο εκτελούνται γεννετικά πειράματα και ένα τελευταίο άλμα γίνεται στην γενετική τροποποίηση λαγών ! Ένας συγκεκριμένος λαγός είναι τόσο μεταλλαγμένος που μοιάζει με λούτρινος
Ένα μοιραίο βράδυ κάτι ευαισθητοποιημένα goth γκομενάκια αποφασίζουν να ελευθερώσουν τα κουκλάκια που κρατάνε για ζώα οι φεσο-επιστήμονες και η βιντεο-κόλαση ξεκινά !
Ο μεταλλαγμένος λαγός δαγκώνει έναν αθώο χωρικό ο οποίος μεταμορφώνεται σε μανιακό Λαγουδάνθρωπο που σκορπά τον θάνατο στην γύρω περιοχή !
Σε σχέση με κάτι άλλες ταινίες που έχει προωθήσει η Brain Damage Films τα τελευταία χρόνια , εδώ το εξώφυλλο πλησιάζει κάπως τον μανιακό της υπόθεσης . Δυστυχώς όλα τα υπόλοιπα απομακρίνουν τον γενναίο θεατή ...
Προτίνεται για τριπλή προβολή του τρόμου με το EASTER BUNNY KILL! KILL! (2006) και το κλασικό NIGHT OF THE LEPUS (1972) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.