Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

THE IRON INVADER (2011)

Το Syfy συνεχίζει τις τηλεοπτικές παραγωγές επιστημονικής φαντασίας στον Καναδά .
Η ταινία έχει κυκλοφορήσει σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης ως METAL SHIFTERS και SPACE TRANSFORMERS .
Τα αδέλφια Jake ( Kavan Smith - THE 4400 , STARGATE ATLANTIS , EUREKA ) και Ethan ( Colby Johannson - FREDDY VS JASON , FINAL DESTINATION 3 ) βρίσκουν έναν πεσμένο δορυφόρο σε ένα χωράφι . Νομίζοντας πως επιτέλους θα πιάσουν την καλή , μαζεύουν τα κομμάτια του δορυφόρου και αποφασίζουν να τα πουλήσουν στον τοπικό εκκεντρικό γλύπτη/ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων και λοιπών σκουριασμένων μετάλλων . Δυστυχώς δεν ξέρουν πως ο δορυφόρος περιέχει εξωγήινα βακτήρια που τρέφονται από κάθε μορφής μέταλλο , οπουδήποτε κι αν αυτό βρίσκεται (για αυτόν τον λόγο και έπεσε , από την διάβρωση που του προκάλεσαν οι αόρατοι εισβολείς) ....
Εύφημη μνεία πάει στον ταλαίπωρο Donnelly Rhodes , ο οποίος κάνει τον γερο-Earl , γλύπτη σκουριασμένων μετάλλων που την αράζει στην μάντρα αυτοκινήτων της πόλης . Ο Earl είναι ο δημιουργός του 20μετρου ρομποτικού γλυπτού που θα έκανε εντύπωση στην επερχόμενη παρέλαση της πόλης . Η εντύπωση που κάνει το ρομπότ του τελικά , είναι εντελώς διαφορετική , μιας και προσβλήθηκε από τα εξωγήινα βακτήρια και πλέον απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη , αφού αρχίζει να σκοτώνει τους ήδη λιγοστούς κατοίκους της πόλης , ρουφώντας το μέταλλο που περιέχουν τα σώματά τους μόλις με ένα άγγιγμα !
 Ο Rhodes είναι γνωστός για την προώθηση του καπνίσματος στο διάστημα με τον ρόλο του μανιακού καπνιστή γιατρού στο BATTLESTAR GALACTICA (2004-2009) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.