Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ZOMBIE RAMPAGE (1989)



O απόλυτος βιντεάς του τρόμου , Todd Sheets , επιστρέφει με κλασικό αιματοβαμμένο ζόμπι έπος (το πρώτο μέρος της τριλογίας) , χρησιμοποιώντας κάθε κλισέ του είδους για την προσωπική σας διασκέδαση ! Το συγκεκριμένο είναι η director's cut έκδοση που βγήκε το 1991 .
Όποιος είναι εξοικειωμένος με το έργο του Sheets , ξέρει τι να περιμένει . Ηχητικό υπόβαθρο AOR στα όρια του τίμιου Thrash από το προσωπικό συγκρότημα του σκηνοθέτη (ENOCHIAN KEY) , χαίτες και καρό πουκάμισα του τρόμου , φίλους για ηθοποιούς , ζόμπι με φουλτσο-σέντονο , και υπερβολική λάτεξ καφρίλα (με το πάντα ευπρόσδεκτο ζόμπι-τρώει-πλασική κούκλα μωρό-μέσα-από-το-καροτσάκι στιγμιότυπο) !!!!
Για την τιμή των όπλων , η "υπόθεση" έχει ως εξής : 
Δύο συμμορίες ξεκινούν τις αβρότητες μεταξύ τους μέσα σε ένα ροκάδικο με κορμιά να χτυπάνε στο έδαφος . Η μια συμμορία έχει αρχηγό τον Sheets . Ο αντίπαλος αρχηγός χρησιμοποιεί ένα πρόχειρο paperback με ξόρκια τα οποία "ανασταίνουν" νεκρούς (εξου και η Αφηνίαση των Ζόμπι του τίτλου) ! Οι πεσόντες συμμορίτες σηκώνονται και το τρέξιμο στην πόλη του Kansas ξεκινάει ! Εν το μεταξύ , εκτός από τους πασαλλημένους νεκροζώντανους στην πόλη κυκλοφορεί και ένας κατά συρροήν δολοφόνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.