Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

BULLET (1996)

Ο Mickey Rourke είναι ο εβραϊκής καταγωγής αλητόβιος Butch "Bullet" Stein . Μεγάλωσε στους σκληρούς δρόμους του Brooklyn και πέρα από την εξυπνάδα του δρόμου , απέκτησε και την εκλεπτυσμένη απόλαυση της πρέζας . Μετά από 8 χρόνια φυλακή επιστρέφει με αναστολή στους σκληρούς δρόμους του Brooklyn - που έχουν γίνει ακόμη σκληρότεροι , και το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να κοροϊδέψει έναν τοπικό έμπορο ναρκωτικών ώστε να καβατζώσει τα ναρκωτικά του (πέρα από κόκα , σουτάρει και ηρωίνη) .
Ο έμπορος δουλεύει για τον Tank ( ο πλέον ψηφιακός ράπερ της καρδιάς μας , Tupac Sakur ) , ο οποίος έχει παλιούς λογαριασμούς με τον "Σφαίρα" και θέλει να τον βγάλει από την μέση αμολώντας τους μοβώρους "νέγρους" του στους σκληρούς δρόμους του Brooklyn .
Ο Σφαίρας για να αντιμετωπίσει την ομάδα θανάτου που τον ψάχνει , πέρα από την εξυπνάδα του έχει μαζί του τον Lester (John Enos ο Τρίτος - πέρα από μικρούς ρόλους στα DEMOLITION MAN και BLADE , ο John Enos ο Τρίτος είναι γνωστός για τις σαπουνοπερατικές του ερμηνείες στο THE YOUNG AND THE RESTLESS - 210 επεισόδια) έναν καλό φίλο που σνιφάρουν παρέα από παλιά και τα δύο του αδέλφια , τον ψυχάκια βετεράνο του Βιετνάμ , Louis ( Ted Levine - ο τραβεστάκιας Buffalo Bill στο SILENCE OF THE LAMBS ) και τον απροσάρμοστο καλλιτέχνη Ruby ( Adrian "Ο Πιανίστας" Brody που τα βάζει και με πρηκουελικούς Predators άμα λάχει ) .
---------------------------------------------
Mickey Rourke στα καλύτερα του . Πριν γίνει τελείως παππούς Αλόμα από τις χειρουργικές επεμβάσεις στα μούτρα , λόγω της ταυτόχρονη καριέρας μποξέρ που πήγε να ξεκινήσει , αλλά παράτησε το 1995 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.