Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

SLAUGHTERED (2008)


Η C47 Media παρουσιάζει . Η Brain Damage Films επικροτεί και επαυξάνει την βιντεο-παράκρουση του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Anthony Doublin ( FUTURE WAR , MANHATER ) .
O Harold Parkinson ( ο Chris Smith ο οποίος παρουσιάζεται με το αληθινό γοτθικό του όνομα Chhryst είναι παρανοϊκός γκοθάς με έφεση στα μυστικιστικά ρεσό και τις σατανικές δολοφονίες ! Ντεθικός του τρόμου με μαύρο νύχι , βγαλμένο φρύδι , αιλάϊνερ και τίγκα τράγους τατουάζ στα μπράτσα κατουράει την κοινωνία της γραβάτας πίνοντας από την αγαπημένη του κούπα με νεκροκεφαλές . Ο Harold έχει ένα site στο ίντερνετ όπου παρασέρνει διάφορα φιλάρεσκα γκοθο-γκομενάκια με την υπόσχεση καριέρας φωτογραφικού μοντέλου !
Ο Harold πέρα από φωτογραφίες , παίρνει και τις ζωές των κοριτσιών που ποζάρουν με άνεση γυμνόστηθα μπροστά στον ξερακιανό "βρικόλακα" .
Παρόλα αυτά ο Harold σταδιακά αρχίζει να έχει διάφορες προειδοποιητικές ψηφιακές παραισθήσεις , στις οποίες δεν δίνει την πρέπουσα σημασία με αποτέλεσμα οι "ψυχές" των ξώβυζων" μοντέλων να ενωθούν σε μια ψηφιακή οντότητα του τρόμου , η οποία τιμωρεί παραδειγματικά τον δαντελωτό δολοφόνο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.