Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

RAPTOR ISLAND (2004)

Το Syfy (τότε λεγόταν ακόμη Sci-fi) , παρουσιάζει τηλεοπτική περιπέτεια επιστημονικο-φαντασιακών αξιώσεων με τον Lorenzo Lamas στο ηρωικό τιμόνι .
Ο Hacket ( Lamas ) ηγείται μιας ομάδας σκληροτράχηλων πεζοναυτών , οι οποίοι είναι στα ίχνη του αδίστακτου τρομοκράτη Azir ( Steven Bauer - SCARFACE ) .
Όλη η παρέα καταλήγει μετά από εκρηκτικό κυνηγητό σε ακατοίκητο νησί στο οποίο αλωνίζουν ψηφιακοί μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι !
Πως βρέθηκαν οι μεταλλαγμένοι δεινόσαυροι ;
Ένα αεροπλάνο που μετέφερε πυρηνικά απόβλητα είχε πέσει παλιότερα στο νησί , με αποτέλεσμα να μεταλλαχθούν μερικά από τα ζώα του νησιού σε ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ !
Μέσα στην όλη παράνοια του σεναρίου , ο Hacket σώζει την πράκτορα Jamie , η οποία είναι και αυτή στα ίχνη του Azir , αλλά τελικά καταλήγει στην αγκαλιά του Lamas . Δυστυχώς όμως , όταν τρέχεις για την επιβίωση , κάνεις την δικαιοσύνη λίγο στην άκρη ...
--------------------------------------------------
Το εγχείρημα συνεχίστηκε ελεύθερα στο RAPTOR PLANET (2007) , με την ιστορία να λαμβάνει χώρα στο 2066 (;) πάνω σε μια Γη όπου μοναδικοί της κάτοικοι είναι πεζοναύτες και δεινόσαυροι ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.