Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

SUBURBAN SASQUATCH (2004)


Αυτό εδώ είναι η πρώτη ταινία του ξεδιάντροπου βιντεά Dave Wascavage . Μετά ακολούθησε το επίσης αυτιστικό TARTARUS (2005) , το οποίο τσιμεντάρισε την φήμη του σκηνοθέτη στο σκληρό φέσι όπου και μεγαλούργησε μέχρι και το 2010 με άλλους 4 τίτλους !
Η Troubled Moon Films παραμένει σταθερή στις παραγωγές των 12 χιλιάδων δολαρίων . Η Brain Damage Films παραμένει σταθερή στην διανομή β-περιπετειών του τρόμου με παραπλανητικά εξώφυλλα και εγώ παραμένω σταθερός στη θέση μου γιατί δεν έχει ζεσταθεί ακόμη αρκετά το νερό για να πάρω το τελευταίο μπάνιο μου (στους 12 χιλιάδες βαθμούς) .
Ο Μεγαλόποδας του τίτλου είναι φυσικά ένας ταλαίπωρος μέσα σε στολή/φλοκάτη γορίλα με βυζιά (κάτι σε στολή Batman αλα Gautier αλλά στο πιο αποκριάτικο) που τρέχει πάνω κάτω σε μικρή επαρχιακή πόλη , προκαλώντας τον τραγέλαφο και σκορπώντας ψηφιακό θάνατο !
Πέρα από τους θανάτους που είναι τίγκα στο πιξελιασμένο αίμα , ο "Προαστιακός Μεγαλόποδας" σηκώνει με την βοήθεια της τεχνολογίας αυτοκίνητα και παγώνει το αίμα με την προειδοποιητική κραυγή μηχανής μότο κρος που κάνει κάθε φορά που πλησιάζει τα θύματα του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.