Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

FIST OF FURY PART 2 (1977)



Υπερπατριωτική περιπέτεια πολεμικών τεχνών στα καλύτερα της !
Ο Tso Nam Lee ( EXIT THE DRAGON ENTER THE TIGER , BLACK BELT JONES 2 ) σκηνοθετεί παρέα με τον Iksan Lahardi ( A FISTFUL OF DRAGON ) .
Μετά την άδικη εκτέλεση του Chen Zhen στη Σανγκάη - ο οποίος μοιάζει ανατριχιαστικά με τον Bruce Lee , οι σατανικοί Ιάπωνες φοβούνται πως όλες οι σχολές κουνγκ-φου στην Κίνα θα ενωθούν εναντίον τους ! Για αυτόν τον λόγο δείνουν εντολή στον δάσκαλο της σχολής του Χόνγκ Κόνγκ , Miyamoto να εξεφτελίσει όλες τις σχολές που έχουν Κινέζους δασκάλους , συμπεριλαμβανομένης και της Ching Wu Σχολής (αυτής του μακαρίτη) !
Ο αδίστακτος Miyamoto στέλνει τους Ιάπωνες μπράβους του στη σχολή , παρέα με έναν μεταφραστή , μεταβιβάζοντας την διαταγή για άμμεση εγκατάλληψη της σχολής και υποταγή στην ανωτερότητα των Ιαπώνων ! Φυσικά οι Κινέζοι αρνούνται και τρώνε το ξύλο της Ιαπωνικής αρκούδας , ενώ δεν μένει κολυμπιθρόξυλο όρθιο στη σχολή ....
Εν το μεταξύ , ένας άλλος Κινέζος μαθαίνει για την καταστροφή της σχολής Ching Wu ενώ βρίσκεται καθοδόν προς τον τάφο του Chen Zhen !
Πρόκειται για τον Chen Shen ( Bruce Li ) τον σχεδόν δίδυμο αδελφό του Zhen !
O Shen δίνει ιερή υπόσχεση εκδίκησης και οι Ιάπωνες μετράνε μέρες - όσο θα του πάρει δηλαδή για να φτάσει στην σχολή του Miyamoto ο Shen για να ξεκαθαρίσει το τοπίο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.