Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

INTERMEDIO (2005)

H Asylum ξαναχτυπά , αυτή τη φορά με Edward Furlong στο ρόστερ του καστ και σλάσερ σενάριο το οποίο χάθηκε κάπου στην μεταφορά (THE INBETWEEN όνομα και πράμα δηλαδή) .
O Edward "John Connor" Furlong κάνει τον "έφηβο" Malik (λόγω ύψους , περνάει μέχρι και σήμερα για έφηβος) . Παρέα με άλλους τρεις ψευτο-έφηβους έχει την φαεινή ιδέα να πάει για περιήγηση μέσα σε κάτι καταραμένα τούνελ κάτω από τα σύνορα του Μεξικού . Εκεί , η παρέα του Furlong και κάποιοι άλλοι που είχαν την ίδια φαεινή ιδέα , πέφτουν θύματα των αιμοσταγών ψηφιακών φαντασμάτων (βλέπε τύποι με ολόσωμη φόρμα σκελετού αλα KARATE KID) που ελέγχονται από σατανικό γερο-μάγο , γνωστό και ως Ο Γέρος ( Steve Railsback - HELTER SKELTER , TURKEY SHOT , LIFEFORCE , ED GEIN ) !
Η προσφορά του Furlong στην υπόθεση , πέρα από το να τον στενεύει το παντελόνι που του έδωσε η παραγωγή , να λέει χοντράδες και να φαίνεται κουρασμένος από το τρέξιμο μέσα στα λαγούμια , είναι να τσεκάρει ξεδιάντροπα τα κωλαράκια των θηλυκών συμπρωταγωνιστριών του , κυρίως της σμιλεμένης Cerina Vincent (  η Κίτρινη Power Ranger στο POWER RANGERS LOST GALAXY , NOT ANOTHER TEEN MOVIE , CABIN FEVER , RETURN TO THE HOUSE ON THE HAUNTED HILL ) - γεγονός που η κάμερα το πιάνει περισσότερες από δύο φορές !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.